Baloglum5222 Kizlar yardımınıza ihtiyacım var.. 10 aylık bebeğim var daha öncesine kadar travel sistem bebek arabası kullanıyorduk ama pek memnun kalmadım arkasi yatan baston bebek arabası istiyorum bütçem 550 600 lira falan. Önerileriniz var mi
Umutdeniz Baloglum5222 istiyorsan İnstgramdan ayhancocuk dan bakabilirsin. Orda uygun fiyata bulursun ben almıştım 400 TL di.
Umutdeniz Baloglum5222 https://instagram.com/ayhancocuk?utm_source=ig_profile_share&igshid=ji6y8habpui6 buda instgram linki
Sodya Nazinannesiyim SevcanEbrar sizlere bi sorum olacak.kullandiginiz arabalarin sirti tam yatar mi acaba ? Bir de hafif oturur pozisyonda bebegin popo kismi cok asagida oluyo mu, çòküyo gibi. Ben beneto aldim ama bebegim sanki gömülüyo icine ya pisman oldum.
1mom1baby Baloglum5222 cikmiyo canım ozelliklerinde öyle bişey yazmıyo bende çıkan bi yerini görmedim 1 ay oldu alali
Elfela Baloglum5222 biz de 1 aydır baby plus rocket kullanıyoruz cok memnunum hem fiyatı uygun hem hafif manevraları fln guzel tek elle itiyosun pratik üstelik ön barı var ve bebegin icinde yanlarından düşücekmiş gibi durmuyo tam yatar pozisyonu var iyiki almışız 💕
Sodya SevcanEbrar ah keske basta ben de ondan alsaydim ya cok pismanim. Bebek gömülüyo resmen bizimkinde
SevcanEbrar Sodya bebek arabasına konan minderler varmış nerde var bilmiyorum ama bebek mağazalarında vardır. Belki işini görür.