Musam 2 saatte bir 100-120 cc arası mama veriyorum çok mu gece kendi uyanana kadar uyandırmıyorum 4 saati buluyor normal mi ? Kilosu 5500 boyu 58 cm
Baharbek Musam benimkide öyle içiyordu o zamanlarda genelde 110 içince doyuyordu her bebeğin iştahı farklı sonuçta içiyorsa verin kusmuyorsa Dr bana öyle demişti
Gizem9565 Doktoruna sorsana canım hep bu soruyu soruyorsun hani evham. Yapıyon. Belki bilemedim ama doktor doğru bilgi verir
Gizem9565 Musam yok yanlış anladın özür dilerim yanlış anlattıysam hani hep takıntı olduysa sor demek. İstedim
Gizem9565 Musam mesela benim ki. İki aylık eskisi gbi. İçmiyo almıyo yani 2 saatte 60 zor alıyo seninki alıyorsa ver doymuyo olabilir
K_M_Y Gizem9565 kızmı erkekmi benim kızında 2 ay 7 günlük 3 saate bir 100 cc ya içiyor ya içmiyor önceki gibi iştahı yok birbirimizle inatlasarak mama veriyorum
Gizem9565 Musam kız mantıklı işte her cocuk farklı mesela 60 verdin baktın daha istiyo biraz daha ver ben 90 veriyom bitmiyo demekki daha azla doyuyo
Musam Gizem9565 biraz önce 60 verdim doymadı 30 daha verdim yine doymadı 30 daha verdim doydu toplam 120 icti
Gizem9565 K_M_Y aynen iki ay 9 günlük erkek hiç iştahı yok hele de geceleri zorla veriyom bazen kusuyo
Deletedmom5284 Musam senin gözlerin terbiye olmuş muhtemelen Sen sütüm yok zannediyor olabilirsin, emzirme eğitimi almış mıydınız hamileyken