Z61 Kızlar bebeklerinize neler veriyorsunuz. Hangi çorbalar, hangi yemekler. Tarif olarak yazar misiniz lütfen bazen aklıma bisey gelmiyor , herkese fikir olur 🎈
ecemm-6161 Z61 patatesli etli yemek tarhana şehriye çorbası meyve püreleri irmikli muhallebiler sütlaç pankek kek türleri yogurt çorbası çorbalardan yemeklerin sularından veriyorum ben
yazkokusu Z61 her yemeği yediriyorum ben sadece 1 yaşından önce yemesi zararlı şeyler hariç yemek yapıyorum. Beğenmese bile tadına bakıyor.
Zumra_ Z61 çorba olarak kırmızı biber patates sogan havuç kuzu kıyması bunları haşlayıp blenderdan geçirip veriyorum seviyor 10 aylık kızım sabah kahvaltısı genellikle avokado lor peyniri 1 adet haşlanmış yumurta yarısı beyazı dahil ezip ıhlamur ile muhallebi kıvamına getirip yediriyorum öğlen meyveli yoğurt yapıp yediriyorum mama veriyorum bunlar rutinimiz ❤
nazlieylul Balbebe bnmkide öyle şimdi gittim aldım kavanoz mama denedim meyve püresi dibini sıyırdı masıl yedi ben herşeyi doğal olsn diyorum ona bak sen 😅 napayım veriyorum bnde deneyin bi sizde
Balbebe nazlieylul bende öyle diyorum ama öyle olmuyor işte. Dışarı çıktığımda hep onlardan veriyorum mecbur evden bişey götürsem bozulup kokacak sıcakta o yüzden eve alıp koyuyoruz dışarı çıkarken çantaya atıyorum yada çok acil yemek falan yoksa o zaman veriyorum. Ya çok güzel yemekler yapıyorum kemik suyuyla kıymayla falan ama asla yemiyor. Çok üzülüyorum yumurta yemiyor mesela anca makarnalı tarhana yapıyorım 2 tabak yiyor yoğurt 2 küçük kavanoz yiyor tek seferde ama başka bişey yemiyor. Bide meyve iyi yiyor. Vitamin alamıcak diye üzülüyorum.
Mircet nazlieylul aynı benim kızım 🥴 dışarıda işimiz vardı tahmin ettiğimizden fazla sürdü bende diğerlerine nazaran daha normal gördüğüm için kavanoz mama aldım ve hüpletti