prensler_-_ Bebeğim 4.5 aylık az önce kaka yaptı hemen degiseyim taşmasin dedim ne göreyim kaka yeşil …. Bu ne demek oluyor normalde hep sariydi … Korktum bayram üzeri doktorlarda yok buraya danışmak istedim
homosapiens prensler_-_ ben baya başlık açtım valla pek yazanda olmadı randevu bulamadım geçer diye bekledim benim kızım 10 gündür yeşil kaka yapıyor bi sürü nedeni varmış ama hangisi yapıyor bulamadım
daisybebek prensler_-_ emin olmamakla birlikte süt olsun diye yediğimiz yeşillklerden olabilir demir ilacı kullananlar bebeklerde olabilir velhasıl korkulacak birşey değil der doktorlar normal dedi
Msbebek prensler_-_ kan ilacı yapar.. bişey yedirdiysen yada sen değişik birşey yediysen oda yapar canım ben çok gittim acillere tecrübeyle sabit 😃 kan yoksa korkmaya çok gerek yokmuş ama korkuyoruz işte annelik
Hum34 Doktorum bana sadece siyah kaka olursa kork dedi. Benim kızımda bir kaç gündür yeşil kaka yapıyor.
sare21 yesil kaka aynı zamanda mukusluysa alerjik bir durum olabilir aynı şeyleri bizde yaşadık maalesef sonuç olarak çoklu besin alerjisi çıktı
prensler_-_ sare21 Aslında poposunda pişik te var sabah azıcık parmağımın ucuyla peynir verdim çok az domates suyu azıcık ta patates ezdim …. Doktor yavaştan tadimlara başla dedi peynir filan mı yapti acaba yada domates
sare21 prensler_-_ canım bizim bu saydıklarının icinde sadece patatese alerjimiz yok :) alerjik bi bebek değilse katı gıdaya geçisten olabilir yani devam ederse doktoruna gorusursun