alpyigit_annesi Kızlar bebegim 4aylık ve ağustosta uçak yolculuğu yapacağız bebek arabasını da götürmeyi düşünüyorum bebek arabası için bi ücret alıyorlar mi pegasus uçak bilgisi olan varsa yazabilir mi
Cns_28 alpyigit_annesi hayır ekstra ücret almıyorlar. Uçağın kapısına kadar götürüyorsunuz orda bir poşete koyup teslim alıyorlar uçak inince de yine uçağın kapısında size teslim ediliyor ☺️ Bagajları verirken bebek arabasınıda belirtin poşeti orda veriyolar.
Prenses_annesi22 alpyigit_annesi valla pegasus blmyorm ama bız türk hava yollarıyla geldık.XR cıhazından gecerken arabayı katlıyorsun cıhaza koyuyorsun sonra acıyorsun yıne ucaga ınerken katla koy bilet alırken poset veryolar ucaga bınerken katlıyosun posetlıyosun ucagın merdıvenın oraya yere bırakyosun gelıp alıyolar ınerkende getırıyolar veryolar.bız cok zorlandık esımle bırlıkte tek olursanızda yardmcı olan ınsanlar oluyor
Cns_28 alpyigit_annesi bu arada bebeklere ekstra 10 kg bagaj hakkı ve sanırım 8 kg da el bagajı hakkı tanınıyor 🌸
alpyigit_annesi Prenses_annesi22 anladım canım teşekkür ederim bekleme süresinde uyur diye götürmeyi çok istiyorum yoksa kucakta uyumaz
alpyigit_annesi Cns_28 evet canım zaten bebek çantasını yanıma alacağım bagaj olarakta arabayı veririm
Prenses_annesi22 alpyigit_annesi bızde oyle duşünfük kucakta uyudu sdce yorulunca orya koydm uyudu yardmcı olurlar ama
alpyigit_annesi Prenses_annesi22 inşallah canım pusete gerek yok diye düşünüyorum bebek arabasına katılıyor ama puseti de götürüp götürmemek arasında kararsızım uçk içerisinde pek lazım olacağını düşünmüyorum