MuvoMeri Anneler emzirme döneminde denize giren var mı oğlum 4 aylık büyükler tarafından söyleniyor yok sütün kesilir gelmez gibi söylemler var biraz saçma ama sizlere sormak istedim 🤗😬😅
Brcfayrt MuvoMeri ya bıktım bu hurafelerden 40 gün boyunca eve kapattıkları yetmiyormus gibi denize girme aynaya bakmaaaa….. cinnet geliyor😂😂😂😂
MuvoMeri Brcfayrt hahah haklısın valla her şeyi söylüyorlar olacağı olsa kendini suçlar insan birde üstüne Hepsi bos 😅
Brcfayrt Omom banada diyordu kayınvalidem boğazına kaçarmıs süt bebenin korkumdan icim yansada emzirirken icemezdim😂😂😂😂😂😂😂😂
idilolo MuvoMeri ben lohusa olduğum için bana yasak, 40’ından sonra girebilirsin dedi doktor ama sizin 4 aylıkmış bence üşütmediğiniz sürece sorun yok
Melis84 Çok saçma tabiki girilir, çıkınca plajda emzirecekseniz duştan sonra göğsünüzü içme suyu ve pamukla ile güzelce silip kurulayın tamamdır 🙌
yasam-arya-mom MuvoMeri yok be bende 3 aylıkken başladım girmeye hatta ana-kız beraber girdik çok şükür bi sıkıntı yok kızım 5.5 aylık şuan 😂😂
busrasilra14 MuvoMeri ya su buyukler artik konusmasin 😅 neden girilmesin ki. Sanki acik yaramiz var. Vucudumuz icindeki sut niye kesilsin. Hic tibben de dogrulugu oldugunu sanmiyorum ben 2 gun sonra Allahin izniyle giricem