Durununannesi_ Aşı sonrası huzursuzluğunuz kaç gün sürdü? Bizimki salı günü aşı olmuştu, bugün cmt ve hala düzelmedi.
TugceSenelKavak Durununannesi_ benim bebeğim de Çarşamba günü sabahtan oldu. O gün sadece inanılmaz uyku yaptı uyanık olduğu zaman da huzursuzdu. Ertesi gün düzeldi.
Ebrarsuu Durununannesi_ canim benimki surekli huzursuzdu ve agladi uyanikken bende bi cay kasigi calpol vermistim sonra yatip iyi duruyodu asiri atesi yoktu tabi ama sorarak verdim oda rahatladi sanirim
Emine_123 Durununannesi_ bizde perşembe olduk bugun cumartesi hala devam ediyor... Bugun biraz daha azaldı sukur...
Durununannesi_ Emine_123 ben ilk gün Calpol vermem gerektiğini bilmiyordum. Aşıyı salı oldu. Çarşamba hastalanmadı. Perşembe hastalandı(yani ne gündüz uyudu ne gece, devamlı ağladı). Bugün cmt , bugün de huysuz
Ebrarsuu Durununannesi_ canim 3 veya 4 gun surebilir demisti hemsire bana ki biz cuma vurulduk ve saliya kadar huysuzluk suruyodu ama calpol verdim dedigim gibi gunde 3 defaya kadar en fazla verebilirsin demisti hemsire en fazla ama zaten ben gunde 1 cay kasigi tamamlamadan verdim sende verebilirsin bence bi zarari olmaz