Clmycl yigitinanneesii benim bebeğimde bedeni falan sarıydı uyuyor uyanmıyordu zorla uyandırıyorduk emerken bile uyuyordu bizim sarılığımız baya yüksekti şükürler olsun ki geçti şimdi
Gizembickici yigitinanneesii gozleriyle baslar en son ayaklara iner sarılık. Goz beyazina bakin en iyi ordan anlarsiniz
mllhh yigitinanneesii Hemen fark ediliyor benim bebeğimin tüm vücudu gözlerinin içi bile sararmıştı doğumunun üçüncü günü tutmuştu
yigitinanneesii Clmycl bende ayaklarının altını gıdıklayarak uyandırıyorum, ara ara kendide uyanıyor. Sütüm gelmediği için mama veriyorum yetmiyor sanırım ml arttırdım
Clmycl yigitinanneesii kaç ml veriyorsun bnde mamayla destekliyorum emiyor ama doymuyor galiba aranıyor sürekli
selinyildiz yigitinanneesii bizimde 3. Günde çıkmıştı kontrole gittiğimizde 14.1 çıktı 2 gün sonra yine çağırdı 16.5a çıktı 17 olunca yatırıcaz dediler her 1 saatte bir emzirdim sürekli uyuyodu uyandırmakta zorlanıyodum sende şüpheleniyorsa sürekli emzir yükselmesin
Clmycl yigitinanneesii ben 125 ml 3 saatte 38 günlük bebeğim ama doymuyor emiyor mama veriyorum emdikten sonra mamayı 80 ml içiyor @yigitinannees
mllhh yigitinanneesii bana da öyle diyorlardı işitme testi yaptırmaya gittik doktor görür görmez sarılık tutmuş hemen çocuk doktoruna gönderdi fototerapi yaptılar bir gece de bitti çok şükür