Zumrasmom Kızlar 3 aylık bebeğim konak oldu,pek bilmiyorum nasıl geçer ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz?
Yasemin38 Zumrasmom canım banyodan 1 saat önce bebe yağı sür yıkamadan öncede ince tarakla tara. Geçmezse aralıklı olarak yine banyo öncelerinde uygula
Esra09 Zumrasmom banyodan önce yağlayıp tarıyordum ve mustela şampuan kullandım 3-4 banyodan sonra tamamen kurtulduk
Sakinee Zumrasmom kayısı yağı sürüp beklet birazcık sonra hemen banyo tersine yavaş yavaş tara canım çabuk geçiypr
Mom05273 Duş aldrmadan 10-15 dk önce bebek yağı sür duş aldrcagn zaman inçe tarakla tara her duş öncesi yap bitecek 👍🏻
Sumeyyebaglan Hindistan cevizi yağı sürüp yarım saat bekletin ve bebek tarağıyla(ince uçlu) tersine hafif hafif tarayın geçiyo hemen. Sık sık banyo yaptırın
mustafayamaninannesi Ben has zeytinyağ sürüp yarım saat kadar beklettim ince tarakla taradım ters yöne sonra yıkadım geçti 2 3 kez olmuştu aynı yerde ufacık Konak gibidir de değil kepek desem değil ama işe yarıyor deneyin
Arzummmmm Banyodan 15 dk önce zeytinyağı sürüp kafasına bekle canım banyo yaptırmadan da ince tarakla sacını arkaya doğru tara. Bi kaç banyoda bile bitmiş oluyo hepsi bu kadar