NorthLight Satgiray ben 2 aylıkken başladım sokmaya 😂 (tabi ki doktora danistim hemen üstüme cullanmayin) girer yani bol bol yuzsun 🤟
Senem1234 Satgiray benim bebeğim 33 günlük 40 ‘ı çıktıktan sonra tatile gideceğiz doktorımuz denize bile sokabilirsiniz fakat sabah 10 dan önce ve mümkünse kalabalıktan uzak dedi.
NorthLight Satgiray 10dan once uyarısının o kadar küçük bebekler için olduğunu düşünüyorum, sizinki 10 aylık sonuçta
Senem1234 Satgiray evet 10 vee daha erken saatte ve güneş ışınlarının zararsız olduğu saatte 😀 birde kafasını sokmayın 🥰🥰
Karanimom Satgiray Biz 11 aylık oğlumla geçen ay tatile gittik. Decathlon da nabaiji isimli harika bir bebek simidi var, çok işimize yaradı, hem kucağımızda hem de o simitle soktuk denize. Tavsiye ederim.
Hilokiiii Satgiray deniz her ne kadar kendini yenilesede insanlar tükürüyor hatta küçük tuvaletini yapanlar bile var bebek bezleri mi dersin çoğunluk olarak enfeksiyon açısından iyi değil birde su tuzlu zaten gözüne kaçar yutabilir rahatsız eder bebeği
Senem1234 Satgiray şöyle söyleyim bizim bebek 40 cıktıktan sonra gidecek daha ufak olduğu için mikrop kapmasın su yutmasın gibi ama sizin beşiniz daha büyükse isterseniz sizde bi doktorunuza danışın. Yada kafasını ıslatırsınız sadece
oyaacool Satgiray öğleden önce sabah saatlerinde veya 16:00 dan sonra gölgede kalsın çok güneş almazsa sorun olmaz çıktıktan sonra hemen kurulayın üstünü değiştirin iyi tatiller 🙋♀️