Minikannesiii0655 Merhaba ay sonunda kız kardeşimin düğünü var kendim tesettürlüyüm kıyafetim ve emzirme olayı nasıl olacak malum bide hava sıcak emzirirken çok terliyoruz düğünde napıcam şimdiden sıkıntısı düştü içime 🥺
ikiPrensesAnnesi20 Minikannesiii0655 benimde ablamın düğünü var onagore kıyafet alicam bide emzirme önlüğü alicam yanıma öyle yaparım diye düşündüm
minnosunannesi06 Minikannesiii0655 bayramin 4 gunu kuzenimin dugunu var bende oglumu emziriyorum bende napcam diye düşünüyorum 😩😩 kara kara
Poncito Minikannesiii0655 sutunuzu sagabilirsiniz, emzirme ortusuyle emzirebilirsiniz. Sonucta bebeginizin karnini doyuruyosunuz bunda ayip gunah bi sey yok sov yapmiyosunuz
Honki_Ponki Minikannesiii0655 Gelin odasına gidip emzire bilşrsiniz bu durumda kullandırırlar sanırım orayı
Minikannesiii0655 Poncito canım bu süt sağma olayını annemgil çok abartıyor illa emzir diye sağma süt içse ne olur sanki dediğin gibi karnı doyuyor sonuçta
Poncito Minikannesiii0655 yani baktiniz emzirme ortusuyle yapmaya cesaret edemiyosunuz sagin cocuk ac kalacak degil sonucta 1 gecelik is bu kadar abartilacak bi sey degil
Damalakkoo Minikannesiii0655 düğün akşam başlıyorsa 7-8 gibi siz 7 de emzirseniz ardından sağım yaparsınız böyle bazı düğün salonlarının dolabı oluyor mutfak bölümünden rica edersiniz bekletirler veya termal çantada içinde buz ile saklarsınız olmadı arabaya iner emzirirsiniz aç kalmaz inşallah zaten sonra uyurlar
minnosum25 Minikannesiii0655 emzirme önlüğü var ondan alın hem dsardan kimsede göremez sizin emzirdiginizi kıyafetde kolay çıkarılabilir bişey almanız daha iyi olur yani önden fermuar yada düğme kolaylaştırır
Eczmery Minikannesiii0655 ben kızım 1aylıkken kaynımın düğününe gittim. Emzirme örtüsü ile ve düğmeli kıyafetle çok rahat emzirdim