Dorukatesin-Annesi Kızlar oğlum 10 ayına girdi ama öğretemiyorum hiç birşey mesela kuleye halkaları geçirmeyi gösteriyorum usanmadan o alıp halkalarım fırlatıp kuleyi ağzına sokuyor ne yapabilirim
Balperisi Dorukatesin-Annesi yanlış anlamazsanız neden öğretmeye çalışıyorsunuz merak ettim? Ben özgür bırakma taraftarıyım oyuncaklarla nasıl oynayacağına bebekler karar vermeli,kurallar için çok küçükler bence bu tarz öğretme çabalarının çocuklarımızın hayal dünyasını kısıtlayacağını düşünüyorum. Sizin görüşlerinizi de dinlemek isterim
Dorukatesin-Annesi Eylul20201 canım hiç durmuyor birde sürünüyor her yeri tutup kalkıyor ayağa durduramıyorum sadece anne baba gel nenene diyor bide bay bay dediğimizde elini aşağı yukarı sallıyor normalmi acaba
Eylul20201 Dorukatesin-Annesi yani benimkide öyle birde alkış yapıyo diğerleri aynı sizinki gibi ekstradan çok yaramaz 😃
Dorukatesin-Annesi Balperisi hayır kurallar için değil zihinsel gelişim açısından bu aylarda halkaları takmak küpleri yerini bulması çok önemli yoksa zaten kısıtlamıyorum Özgür bebeğim
Defneninannesi1108 Dorukatesin-Annesi 11 aylik kizim yani 10. Ayda hicbisey yapmazdi sonra birden kendi bak kendisii ben yapmadim o halkayı bulup soktu sadece 1 adet. Sonra alkis alkiss destekledim onu sonra 2 tane soktu derken simdi tüm hepsini ben eline veriyorum kendi yapiyor. 2 hafta icinde yani bende hep yalniz biraktim. Simdii icinde meyve sebze hayvan olan kitaba 2 saat bakiyo yatiyo okuyomus gibii 10. Aydaa hepsini agzina sokardi meselaa isirirdi bebekler 1 günde degisiyor cok sasirtici 😂 sürünüyor emeklemiyor asla ama 3-4 gundür koltuktan tutup ayaga kalkiyor.😍😍
Gin Öğretmeye çalışmayın, kendisinin keşfetmesine, kendi hayal gücünü kullanarak oynamasına izin verin😹 birlikte oynayın, oyuncakların yapılma amacına göre oynamasalar da olur😁 hatta yaratıcılığını kısıtlamamış olursunuz.
Dorukatesin-Annesi Defneninannesi1108 oğlumda aynı şekil sürünmüyordu bir hafta süründü sonra bi baktım kanepenin kenarına tutmuş ayağı kalkmış dediğin gibi birden oluyor ama ben kendi kendime acaba öğretemiyorum birşey almıyor benden diye üzülüyorum ve aşırı sinirli oğlum yani daha 10 aylık ama siniri sanki 10 yaşındaki çocuk gibi çok ılımlıyım aslında ama demek yerinde var çocuğun aşırı hareketli sürekli bir şeyleri ağzına sokma peşinde