_Nehirim_ Kızlar grip olmuşum ve öksürmekten korkuyorum 😧 beş ara baktım kan vardı adet kanı mı yoksa dikiş kanı mı anlamadım ama agrı vs yok açılma mı oldu acaba ki acılma olduğu zaman agrı sızı vs olurmu nerden bilicem bunu acaba bu arada 26 günlüğüz
minnosum25 _Nehirim_ açlma filan olrsa ağrı sızı olur durdurmaz sizi aklnzda soru işareti varsa bir gidin doktora kontrol etsn iç dış baksn ultrasonla icinz rahatlar bu arada lohusaliginz henüz bitmemiş galiba adet olması zor biraz yani kırknz cknca olsa adet denebilirdi
balyanakannesi2 _Nehirim_ 26 günlükte açılma olmaz büyük ihtimalle. Benim doktorum 2 hafta sorun yaşamazsan dikişlerinden bidaha açılma falan olmaz sadece bi süre yeri ağrır dedi
_Nehirim_ minnosum25 yani acılma varmıdır sizce ki ben de bilemedim 🤷🏼♀️ bende durumlara bakim agrı olursa gidecem
minnosum25 _Nehirim_ belli olmaz olabilir yada sadece lohusa kanıdır dikislerinize bakabilcek biri varsa oda diyebilir bnim burdan direk aclmstr demem doğru olmaz
_Nehirim_ balyanakannesi2 ya eger böyleyse çok mutlu olurum ya 🤲umarım acılma yoktur birazcık böyle sızlıyor gibi sadece agrı oluyor gibi ama geri geçiyor oda bebeğimi emzirirken oturuyorum o ara oluyor
minnosum25 _Nehirim_ insallh ama olacağını sanmyorm yinede geçmiş baya zaman geçmiş olsn ☺️rica ederm güzel anne 🥰
balyanakannesi2 _Nehirim_ otururken sızlar evet 40 gün boyunca sızladı dikiş yerlerim. Hala bile 8 buçuk aylık oldu çok yorulursam sızlar arada