fernweh Katil yan komşuyu öldürmek isterken bu çifti öldürmüş. Azmettiricilerden itiraf gelmiş bana saçma ve inandırıcı gelmedi ama bilmiyorum böyle kolaydı niye çözemediler 🤦🏻♀️
Annis-ogul fernweh hiçbir şekilde inanmıyorum. O kadar da parmağı var.cok soğukkanlı. O kadini niye öldürmeden cikmis bi kere cok sacma .görgü tanığı sonuçta
Ahkukulivahkukuli fernweh ben inanmıyorum ya bence parayla yalandan adam tuttular asıl cinayet sahipleri itiraf ettirdiler diye düşünüyorum kızla yengede bi is var
fernweh Ahkukulivahkukuli olabilir cok saçma bide programda konusuldu bu konu sonra senaryo yazdılar osman rahatlamıştır kardeşleri değil diye ama memet ali niye o kadar tırnak yedi kaçırdılar programdan, büşranın hareketleri ayrı bişey
Zalimsin Evler birbirine hiç benzemiyormuş bile ayrıca kadın eski sevgilisini öldğrtmek istemiş çok saçma neden giirp adamı kadını öldürüyor ki hiç mi katile öldüreceği adamın resmini göstermemiş. Garip yani
tatlisert Zalimsin bi haber de deniliyor ki, kadın eski sevgilisinin annesi ve babası yüzünden ayrılmış onlar yüzünden çok kötü günler geçirmiş o yuzdenanne ve babayı öldürmek için göndermişler. Ne biçim insanlar.
Morusevenanne Zalimsin yani şimdi benim yeni sevgilim sırf ben üzüldüm diye gidip eski sevgilimin ailesini öldürtecek çok saçma. Unutamadın mı diye bana kızardı eşim olsa ki haklı
fernweh Beyziikoo bilmiyorum artık müge anlı artık sezon finalinden sonra açıklama yapar. Çok çelişkiler var