Berk2020Mert2008 Sevgili anneler 1 yaş 12 günlük oğlum var asla biberonu eli ile tutup ağzına götürmüyor sürekli benim içirmemi istiyor yürümüyoruz ama her türlü tutunup kalkma emekleme 6. Ayında başladı ama neden biberonu tutmuyor eline bir şey veriyorum ağzına götürmüyor suyunu kendi içmiyor normali kafama takıldı sizde durumlar nasıl
Berk2020Mert2008 Berk2020Mert2008 birde sıcaklardan mı ne anlamadım uyku düzenimiz alt üst oldu gündüz uyku yok gece de çok geç yatıyor önceden 9 gibi gece uykusuna geçerdi 10 gündür 11-12 arası uyuyor sabah 7 de yine ayaktayız
Deletedmom0099 Berk2020Mert2008 valla benim kızımda yarın 13 aylık olucak. alkıstır bay baydır hiçbir şey yapmaz taklit olarak ama bir tek biberonuyla suluğunu tutuyor. bunu neyle kolaylaştırabilirsiniz onu bilmiyorum ama uyku düzeni bizimde bozuldu gündüz uykularına zor dalıyor, gece 11den aşağı uyutamıyorum 7:30 gibi de uyanıyor sabah
3MelekAnnesi3 Berk2020Mert2008 16 aylık oglum hala ben tutuyorum biberonu ama eline verdigim seyi kendi yer suyuda içer bazen cok cok nadir biberon tutar normal mi bende bilmiyorum
Berk2020Mert2008 Deletedmom0099 bütün suluk ve biberonu denedik en son avent pipetli suluk aldık yok olmadı bekliyorum kendisi tutsun diye
ZumrAsel Benim kızım 14 ayını geçti, biberon tutmuyo dediğiniz gibi kendisi içmiyor benim icirmemi istiyor ve hep yatarak içmeye alıştı başka şekil de boğazına alıyor. Yürümüyor da dmeekki normal böyle herkes de olabiliyorsa.
Berk2020Mert2008 ZumrAsel aynıyız valla birde sürekli kucakta olmak istiyor hava zaten sıcak oda bende pişiyoruz canları sağ olsun
Berk2020Mert2008 3MelekAnnesi3 araştırdınız mı hiç benim kuzenimin oğlu var 8 aylık kendi tutuyor onu öyle gördükçe Kafama taktım sanırım çocuktan çocuğa değişiyor
3MelekAnnesi3 Berk2020Mert2008 yok hiç arastıemadım bana normal geliyor cunku suyunu vs kendi içiyor zaten sadece mamada böyle yapıyor onuda bazen alıyor bazen almıyor o yüzden pek takmadım