Aseloykununannesi Kızlar merhaba 7 aylık kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor antibiyotik verdi ama başka napabilirim başına gelen varmı😑
Tugbaasell Aseloykununannesi Merhabalar bende aynı dertten yazdım ama kimse bişey yazmadı. Ben bir senedir çekiyorum bitip yeniden başlıyor İnşallah sizinki tamamen biter. Hangi şurubu verdi acaba
inci_34 Aseloykununannesi benim ki daha 2aylık molcef verdi doktor bir hafta kullandık sabahları yarım ölçek tok bakalım şimdi tekrar idrar örneği vereceğiz inş miniğim çok iyi olur kızlar duş aldırırken banyodan direk sıcak su mu akıtıyorsunuz bu yapabilirmiş suyu kaynatmak gerekiyor kakasını yaparken öne sıçratıyorsa bu da enfeksiyon sebebi
nursocum Aseloykununannesi Bol bol su içirin. Sıvı şeyler tüketsin. Antibiyotik başladıysa bi kaç gün içinde iyileşir
susiron Aseloykununannesi bu konuda fikrim yok ama sıvı tüketimini arttırmanızda fayda var sanırım vucuttaki enfeksiyonun su ile atılımı kolay olur.Postunuz üstte kalsın şifanızı bulasınız inşaallah ..Hastalığın her türlüsü zor 😞
Aseloykununannesi Tugbaasell inş biter ya siz nasıl anladınız olduğunı bactrim verdi bize size ne vermişlerdi birde ben kendimce bolca su içiriyorum bakalım
Tugbaasell Aseloykununannesi Bize suprax verdi yaşı büyük olduğu için sanırım Allah şifa versin hepsine inşallah
Synmannesi Aseloykununannesi bol su sıvı şeyler içir atsın enfeksiyonu önden arkaya kaka temizle güzel temiz sil özel bölgeyi ayır dikkat ederek güzelce sil
ilkgozagrimm Aseloykununannesi kızım da olmuştu igneyle geçmişti şükür daha da tekrarlamadı inşallah sizinde geçer bol bol su verin