Mzgntnc 14 aylık oğlum 5 gün önce kusma ve ishalle başladı hemen acile götürdüm . Tahliller yapıldı temiz çıktı iğne vurdular kusma durdu ama bitmek bilmeyen ishal ve aşırı derece huysuz sudan başka hiç bisey yiyip içmiyo.
FHKK Mzgntnc Evet salgın varmış çok geçmiş olsun. Biz hafif atlattık. Ateş, kusma, ishal şeklindeydi.
aykoz_ Mzgntnc ah kızım da pazartesi perişan oldu önce kusma sonra ishal. Serum yedi. Yeni toparlıyor bakteri cıktı salgın varr simdide 2 yegenim. Ben ve 2 arkadasım da serum yedi
Karakayasveet05 Mzgntnc bizde çektik bir hafta bağırsak enfeksiyonu dediler ve salgın varmış antibiyotik ve reflor kullandik biberona koydum şu yerine onu icirdim altı bile yara oldu hep yıkadım bir hafta sonra diş cıktı bizim
Mzgntnc FHKK saolun sizde geçmiş olsun ne kadar sürdü sizin bizim şuan ishal var ve hiç bir şey yemiyor sadece su 5 gündür çok üzülüyorum öyle olunca
mihrosum aykoz_ FHKK aykoz_ Mzgntnc isimsiz2021 kızlar bu kusmaya ne iyi gelir. Kızım sabahtan beri ogurıyordu simdi kusmaya basladı. Ates vs yok. Acaba nasıl anlarım salgın mı yoksa usuttu mu diye.
Mzgntnc aykoz_ serum takmadı sadece iğne vurdu kusmasi durdu ama ishal huysuzluk ve sudan başka hiç bisey yemiyo sizinde öyle miydi
Hmyraselmstfa aykoz_ sizde belirtiler ne bende hastayım anlamadım gitri durduk yere oldum evden pek cıkmam kımseye yaklasmam neden oldum anlamdım yani suan sesim dgsti bide burnum cok akyor terlmyle birlikte
aykoz_ Mzgntnc hala öyle iştahı sıfır dört gündür. Bugun akşam ilk kez pilav yogurt yedi. Bende dün serum yedim. Anlayabiliyorum bende yiyemedim o yüzden zorlamadım
aykoz_ Mzgntnc yegenlerime de igne yaptılar kusması durdu ama iştah gitti umarım düzelirler mide toparlayınca
bitterdelisi244 Mzgntnc sulardan bulasan bı salgın varmıs ya herkesın cocugu hasta :(( dıkkt etmek lazım
isimsiz2021 Kızım da ateşliydi,bir de kusması var. Şimdi uykudan uyandı ve kustu😔İlk ateşi çıktığında doktora götürmüştük,hiç ilaç vermedi ateş düşürücü kullanım dedi. Kusması sonradan ortaya çıktı. Tekrar doktora götürmeli miyim😔ailedeki tüm çocuklar hasta😔
Prensannesi8 Mzgntnc Malesef Salgın Varmış Bebeğim İki buçuk aylık kusma ishal şikayeti ile bizde gittik çok huzursuz çevremdeki akrabamizin çocuklarinda falanda varmis🤦 dört adet ilaç aldık ama anlık fayda ediyor
celikaslii06 Prensannesi8 bizimde aynı günde ne kadar yapıyor kakasını emiyor mu hangi ilaçları verdiler çok korkuyorum ya
_____ Mzgntnc evet salgın var benim oğullarım birisi 2,5 yaşında diğeri 9 aylık annemlere geldik ikiiside oldu birde kardeşim var 2 yaşında o da aynı şekilde oldu ben sulardan olduğunu düşündüm ilk etapda çünkü köye gidince çeşme suyu içmişti büyük oğlum sonrada kardeşime ve küçük oğluma da bulaştı
isimsiz2021 mihrosum ben bir çözüm bulamadım. Tekrar doktora götürdüm,virüs kaynaklı üst solunum yolu hastalığı dedi. Kusması normal.5-6 güne toparlamaya başlar. Eğer su bile içemeyecek kadar çok kusarsa tekrar getirin dedi. Kızımdan da bana bulaştı bu her neyse,ben de hastayım😔
aykoz_ mihrosum kusma salgın ve önleyemiyorsunuz ardarda oluyor yarım saatte bir. Benım kızda da ateş vs olmadı. Tuzlu bişi yedirmek istesen midesi almıyor zaten yese de onu da kusuyor. Ama birden cok kustuysa muhakkak götürün. Yegenime antibiyotik vermediler hala kusuyor bir hafta olcak. Benım kıza verdiler ilk günden sonra kusmadı
FHKK mihrosum canım ben limon suyu içirdim sıkıp, nane limon da etkili oldu. İçmezse şehriye çorbası içine sıkıp içirebilrsin. Çok geçmiş olsun.
mihrosum isimsiz2021 canım salgın mı usuttu mu nasıl ayırt edebilirim. Sabah kahvaltı yaptı kavun yedi kusmadı ama ogurmesı Vardı. Az once corba ıcırdım daha bitti pat cıkardı. Ates ısal yok. SiZde belirtiler neydı
isimsiz2021 mihrosum biz de ateş de vardı. İshal ateş yoksa üşütmedir tahminim ama ben de bilemiyorum ki canım. Diğer anneler görünce cevap yazarlar inşallah. Çok kusarsa sen doktora götür ama her yediğini çıkartırsa.