Azraymm Kızlar bebeğim sabah 11 de uyandı ve toplasanız 1 saat bile uyumadı burnu tıkalı banyo yaptırdım burun aspiratörü denedim ama uyumuyor hiçbirşekilde 15 saati geçti uyanık ve artık kafayı yemek üzereyim herşeyi denedim yan yatırdım yastık koydum ama nafile varmı bilen yardım edin nolur
3MelekAnnesi3 Azraymm off cok üzüldüm yaa nasıl dayanıyor bünyesi uykusuzluğa kıyamam ona 😔😔dik sekilde kucagınızda uyur mu deneseniz belki işe yarar biraz dalınca yatırırsınız bide doktora ya da aile hekimine Bi götürün ne dicek cnm
Mevakemaleyna Azraymm serumu şırıngaya 1.5 cc çek 2 şırınga kullan sık burnunun birine tamamını birinin çevir pispisla ötekice aynı çıkar
Damla6117 Azraymm canım aspiratör kullanma daha da kurutuyor burnu o hatayı bende yaptım gifrer diye bi serum fizyolojik var alıversin eşin nöbetçi eczaneden damlat burnuna birkaç damla sümükleri kendiliğinden temizleniyor çıkıyor
Gzmkr Eczanelerde izotonik sular var, enjektörle 2cc burnuna sıkıp yumuşattıktan sonra aspiratörle çekebilirsiniz. Bebeğim 1 aylıkken doktor vermişti, günde birkaç kez kullandık tıkalı olunca hala oyle yapıyorum.
kahvekolikk Azraymm serum fizyoloji dene ama eğer nefes alamayacak şekildeyse sterimar baby burun spreyini al her burun deliğine 2 fıs sık günde 7-8 kere yap 1-2 güne komple açılır