Hacerhacer Merhaba kizlar oglum 10 gunluk iki gundur kakasini yapmiyor bugun sabah ise bezi tertemiz duruyordu aksam degistirmistim gece ciş bile yapmamis aceba doymuyormu endişelendim biraz oyle huysuzlugu felanda yok gayette iyi emiyor anlamadim🙇♀️
DefneErcis Hacerhacer bazen benim kızımda da oluyor canım endişelenme altını açınca yapıyor 🤦♀️ Ara ara oluyor öyle. Doymasa ağlar annesi sürekli durmaz. Uyumaz. Doyuyor demek ki ağlamıyor ve uyuyor 🥰
Mdeniz Hacerhacer canım doymadıgından kaynaklı oluyor bizde öyle yaşadık karnı dıyunca çok güzel kakasınıda çişinide yaptı
MayneymisAltintop Hacerhacer sütünüz olduğuna emin misiniz? Arkadaşımda 3 gün emiyor diye faek etmemiş meğer sütü gelmemiş sıvı kaybından hastsneye yatırdılar. 10 günlük bebeğin gece altına yapmaması normal değil. Sütünüzü sağmanızı tavsiye ederim
Oaoa Hacerhacer benim bebeğim de 2,5 aylık canım geceleri uyurken çiş yapmadığı oluyor sabah uyanıp kendine gelince ya da altını açınca yapıyor☺️ gün içerisinde kaç çişli bezi oluyor
MayneymisAltintop Oaoa iki buçuk aylık bebekle 10 günlük bebek kıyaslanmamalı. 10 günlük bebek sürekli çiş ve kaka yapmalı . Aksi durum beslenemediğini gösteriri
Mduygum Hacerhacer hayir hayir normal degil mutlaka cis yapmis olmasi gerekiyodu gece kac kere uyanip meme istiyo bide bak bakalim sutun var mi sagmayi dene kac cc cikiyo on gunluk annesin en az 20-25 cc cikmali bir memenden cocuk sivisiz kalir sarilik olur
Deletedmom131 Hacerhacer Anne sütü alıyorsa 10 güne kadar kaka yapmaması normal. Bazı bebeklerde geceleri çiş yapmaz tutarmış doktorumuz öyle demişti bence aç olan bebek durmazdı
Lliya Hacerhacer hmm o zaman ya doymuyor ya da enfeksiyon olabilir çnkü ilk bir ay doyma kriteri 24 saat içide 1tl büyüklüğünde kaka yapması bir aydan sonra ise 24 saat içindeki çişli bezleri toplam ağırlığı margarin kadar olması
Abarca Hacerhacer daha sık emzirin lütfen. 40 ı çıkana kadar 24 saatte 1 tl büyüklüğünde 3 kez kaka yapması doyduğu anlamına gelir. Kaka ile çiş karıştığı için ilk zamanlar anlaşılmayabilir demişti doktorumuz.
Oaoa MayneymisAltintop tabii sürekli çiş yapmalı.Bebeğim şu an 2,5 aylık ilk zamanlarında da uyuduğu sırada çiş yapmadığı oluyor ama uyandığında bağırsakları çalışmaya başladığı için çiş yapıyor bezi dolu dolu oluyordu.Bunu ifade etmek istedim. O yüzden de hanımefendiye günde kaç çişli bez aldığını sordum..
[silindi] Hacerhacer siz bugün mutlaka bi çocuk doktoruna gorunun Allah etmesin sıvı kaybından bebekte büyük sıkıntılar yaşanabiliyor
betullclsk Hacerhacer bazen biriktrip yapıyorlar sabah bizimde öyleydi sabah doldururdu doymasa ılk günlerden belli olurdu sütünüz sıkınca geliyorsa doyuyordur 💐