Tugbasel28 Merhaba 3 buçuk aylık kzı bebeğim var anne sütü ile besleniyor fakat son 2 günde idrarında azalma seziyorum ister istemez endişe ediyorum başına gelen duyan eden varsa yardımcı olabilir mi bana çok acil 😪
Begumkenan Tugbasel28 bende aynı posttan açmıştım canım oğlum 9 aylık birden bir azalma oldu hem suyu az içiyor hemde anne sütü alıyor ama eskisi gibi çiş yapmıyordu doktorumuz ter yolu ile atıyor sıcaklardan ama bol bol su vermemi söylemişti
Tugbasel28 Begumkenan idrar yolu enfeksiyonu falan olabilirim die çok korkuyorum abla çok saol yazdığın için
Begumkenan Tugbasel28 bende öyle düşünmüştüm canım ama büyüklerim eğer öyle olsa sancı olur bide çiş yaparken acır çok ağlar dedi huysuzluk var mı ?
Begumkenan Tugbasel28 valla canım 2 haftadır aynı mesela bugün gündüz yapmadı akşama doğru birden bez doldu bana diyorlar sen her dk gidiyor musun tuvalete öyle düşün ter yolu ile gidiyor dediler bilemedim ama bir süre takip et huyunda değişme falan olacak mı
Begumkenan Tugbasel28 iyi olur inşallah çok düşünme ben saat başı beze bakıyordum naptın yaptın mı diye ama bir yerleri ağrısa tepki verirlerdi Allah korusun Rabbim şifasını versin inşallah