Bebek111 https://www.hizliresim.com/ox5f8af oğlumun dişi böyle olmuş ve bayagı kanadı hala daha kanıyor başına gelen varmı acaba morluk olan yer patlamış diş çıkmış altında alttaki dişide kanıyor gibi 😕
Yenidennn Bebek111 dış çıkarken böyle kanadigini falan hiç duymadım oğlumda da görmedim, acaba düştü falan mı ki ya?
Nursma Bebek111 bebeğimin 1. Azıları çıkarken morluk olmuştu ama kanamadı hiç elini ağzına götürüp kanatmış olabilir mi veya bir oyuncağını?
BiricikAilem Bebek111 Benim oğlumun da mosmor ve şişmişti görünce çok üzülmüştüm. Diş çıkarken olabiliyormuş öyle ne yazık ki.
Bebek111 Yenidennn Yok normal oturmuş oyun oynuyordu birden kan gelmeye başladı baktım damagı patlamış altında da diş var inşallah kötü bişey değildir
Yenidennn Bebek111 eliyle falan acitmis olamaz değil mi, tırnağı falan geldiyse? Bilemedim ki ilk defa gördüm böyle. Bilen biri çıkar umarım, geçmiş olsun.
Fuseya Benim oğlumda da olmuştu dişini patlatırken korkmayın ama yinede doktora gösterin bizim geçti patlayınca inşallah sizinde geçer sağlıcakla kalın