Temine Kızlar bebekleriniz için özellikle boylarına uzatmaya yönelik bir şey biliyor musunuz? Kullandım fayda gördüm dediğinz
uykutulumu35 Temine argivit focus u öneriyordu instagramda bi anne. Hem boy hemde iştahsızlık için faydasını görmüş
iki_prens_annesi_ Temine 12 aylikken 75 cmdi oglumda 16 aylik olcak hala 75 uzamamis ama doktor da ebede bisey demedi
Bitikmomi Temine bize doktorumuz oğlum 12 aylıkken aynı aydaki bebeklerin boy ortalaması 75 cm demişti. Bence kısa değil bebeğiniz
Tatlim Temine bebeğim 14 aylık 90 cm ben bir ilaç kullandirmiyorum. Ama her gün meyve sebze ve et yedirmeye çalışıyorum . Yoğurt kesinlikle atlamiyorum.
uykutulumu35 Temine ıspanak, havuç, karpuz brokoli nohut, yulaf ezmesi, elma, süt bunlar geliyor aklıma. Birazda genetik tabi boy durumu
Gudu_m iki_prens_annesi_ benimki 12 aylıkken 76 18 aylık yine 76 ama bence boyu uzadı 12 aylıkken ölçen kişi yanlış ölçtü.
File351047 Temine kefir boy uzatıyorlar diyorlar benim oğlum çok seviyor ben veriyorum 18 aylık boyu 85 cm uzun boylu olacağını söylüyor doktorumuz ama eşim ve bende uzun boyluyuz
Balbademim3 Temine argivit kullanıyorum ara ara, onun faydası mı yoksa oğlumun kendi gelişimi mi emin değilim yine de içinde çok faydalı vitaminler var besinlerden yeteri kadar karşılayamazsa diye vermeye çalışıyorum. 18 aylık 80 cm .
Belgiansareweird [silindi] merak ediyorum bu sporlar boyu nasil etkiliyor? Bende bebegimi gondermek istiyorum buyuyunce ve bunu biri daha demesti o yuzden sormak istedim😊
iki_prens_annesi_ Gudu_m evet bence de yanlış ölçüm olabilir ama sağlıklı olsunlar da bi anda uzayiverirler belki
Temine İnşallah arkadaşlar. Hepsi sağlıklı olsun bebeklerimizin. Çok teşekkürler cevaplarınız için. Argavit ve kefiri denicem bende ara ara
Cheesel_90 Temine argivit bi nöroloji uzmanı muayene etmeden önerilmemeli yani kafanıza göre başlanmaması gereken bir vitamin içerisinde L-arginin var o yüzden doktor kontrolünde verin derim ben. Kefiri deneyin bencede ama daha küçücük bebeklere böyle vitaminler hiç gerek yok tabi benim şahsi fikrim :)
Elifaydn Benim kızım da yaşında 75 cm di bizim doktorumuz da bir sıkıntı görmedi siz böyle söyleyince bir şüphe ettim açıkçası 😳