Ozge_AyazEfee green markaya göre ve Dr ların tavsiyesine göre değişiyor sanırım. Biz 9 ve 13. Aylarda olmak üzere 2 doz şeklinde yaptırdık, menveo marka
NeslihanBusra Ozge_AyazEfee canım bizde 9da yaptıracağız yanı 25 gün sonra ama 9da yapılan 1 tane varmış galiba büyük ihtimalle sizin dediğiniz. Ben yeterli bilgi alamadım size doktorunuz ne olarak önerdi
Ogulveannesi NeslihanBusra 9.ayda iki tane olmuyor mu 🙄sadece 12.ayda yapılan tek doz var diye biliyorum aşıLardan kafamız karıştı artık 🙄
Ozge_AyazEfee NeslihanBusra Dr değilim de aile hekimi ve ebemiz belirtti 9 ve 13 te menenjit aşımız var diye markayı da onlar söylemişti. Herhangi Bi açıklama yapmadılar yani.
MayneymisAltintop Biz de 3. Ayda vurdurduk ilk dozu. İkinci aydan itibaren vurulabiliyor. Ne kadar erken o kadar iyi dedi doktorumuz. Instagramda hekimanne var orda çok güzel tablo oluşturmuş doktor hanım bakmanızı tavsiye ediyorum
Ozge_AyazEfee Deletedmom_297 evet 9 ve 13 te yaptırdık. Yeterli olup olmayacağını Dr lar daha iyi bilecektir 😌bizim aile hekimi ve ebemiz bu şekilde önerdi ☺️