Goktugummm Biraz önce bebeğim 3 defa fışkırarak kustu hazımsızlık mı yaşıyor yoksa başka bişimi şuan uykuya daldı 5 ay 25 günlüğüz ateşi ve huzursuzluğu yok
Ebruliimm Goktugummm fazla beslenmiş olabilir mi ? O kustuktan sonra tekrar bir besleme yaptınızmı 2 ciye kustu ?
1Egmen Goktugummm gün içerisinde farklı birşey oldu mu? Ek gıdaya geçtiyseniz farklı bir besin? Ya da başka birşey
Hennaaa Goktugummm benim bebeğim de bi ara öyle olmuştu doktora götürdüm gazi var daha dikkatli olun dedi besledikten sonra hemen gazını çıkarıyorum sıkıntı olmuyor
glsmeknc96 Goktugummm bebeğinizi doyurduktan sonra bı 10 15 dakika dik tutuyormusun yatarken hazmedemez çünkü
Goktugummm Ebruliimm ilk kustuğunda beslenme aralığı 3 saatti yarım saat önce besledim kusmaya başladı 2 defa 100 Cc içti 150 içerdi devam ettirmedim
Goktugummm 1Egmen ek gıdaya geçtik muhallebi tarzı yapıyorum ama her zamanki yaptığım ve denediğim şeyler ilk defa yaşıyorum böyle
Hennaaa Goktugummm Ne verirsem vereyim gazı illaki oluyor benim kızımın. Ama bu aralar oturuyor karnını doyurduktan sonra oturtuyorum kendi kendine gazı çıkıyor
1Egmen Goktugummm diğer cevaplarınızı da okudum sadece aklıma gelen gazını kendi çıkarma yetisinde dahi olsa bir ihtimal çıkaramamış olması. Takip etmeye çalışın, inşallah önemli bişey yoktur. Moralinizi bozmayın lütfen 🍀
Goktugummm Hennaaa benimkinde aynı kendi çıkarır gazını alttan üstten şuan uykularım kaçtı başını bekliyorum
Goktugummm 1Egmen inşallah canım her anne evhamlıdır ama ben daha çok sahibi Rabbim koruyucusu o 7 seneden sonra gelen mucizem ❤️🤲
1Egmen Goktugummm yaa okurken içten gülümsedim. Mucizeniz mutluluğunuzu arttırsın inşallah, sağlıklı ve mutlu hayırlı bir ömür dilerim 🎈🎈