Mrv38 Kızım 1 hafta sonra 4 aylık olacak anneler zeka geliştirici oyuncak almak istiyorum ama neler alınabilir önerisi olan var mı🙏🏻
-Gizem- Mrv38 ‘ bebeğimin ilk zeka kartları’ isimli kartlar var tutup inceliyor kartları gösterip hikaye uydurup anlatıyorum dinliyor bir de yumuşak topumuz var hayvanlı ve sayılı onu elinden bırakmıyor. Başka önerileri ben de okuyayım.
Mom987 Mrv38 Flash card, neobebek, sevgili bebek, yükselen zeka zeka kartları Bez kitaplar Cingiraklar Fisirtili ve aynalı oyuncaklar Fisher price eğitici kopekcik
BaharDurum Mrv38 e bebekte piyanolu balık var ışıklı onu çok seviyor kızım gerçi daha 3 ay 10 günlük ☺️
Busramaden Mrv38 prego zurafa var bebegıım onun hastası cok sevıyo aynı zamanda hısırtılı kıtaplar aktıvıte masamızın ayaklarını cıkardım yuz ustu konumda onune koydum bayıldı onunla oynamaya borcama su koyup ıcıne dıs kasıyıcılarından koydum o suyla oynamaya bayıldı a4 posetlerın ıcıne bebek bezının pamugunu ıslatıp koydum yere yapıstırdım onunla oynamaya bayıldı su balonlarına boncuk su gıbı materyaller koyup ayaklarınım uzerıne gelıcek sekılde koydum onlarla oynamayı sevdı yanı demem o kı gelısımı ıcın herseye para vermek gerekmıyo bazı seylerı evde kendımız de yapabılırız ❤️❤️