Smyecem Merhaba hanımlar, internetten araştırmalarım doğrultusunda (hepsi sertifikalı olduğunu iddia etmiş.) güvenilir bir kehribar kolye alacağım yer bulamadım hangi siteye baksam şikayvar’da hep sorun yaşayan ve sahte olduğunu söyleyenlerle dolu. Önereceğiniz bir yer var mıdır?
Deletedmom27337 Smyecem kehribarsepeti sayfasından aldım yıllardırda takip ederim bir sorunla kariılaşmadım görünürde
misaaaaa https://instagram.com/kehribarci.anne?utm_medium=copy_link Bende 3 gün önce bu siteden aldım güzel alakadar oluyor bayan
theAna Ayrı bir post açmadan ben de kullananlara sormak istiyorum batma çizme vs oluyor mu? Emin olamadım ben
DefneVeraasigi theAna hayır olmuyor güvenle kullanabilirsiniz. İlk günler korkup gece çıkarıyordum artık çıkarmıyorum bile. Sadece gece uyandığım zamanlar kontrol ediyorum
Gigyyy Smyecem Totsandmore den aldım gayet memnunum ,sertifikası da mevcut ve orijinal, trendyolda da mevcut Instagram’da da sayfaları var bakın isterseniz ,küçükse eğer ayak bileğine yapın yalnız biz öyle yapıyoruz
DefneVeraasigi Smyecem ben yaşadığım şehirde tespihçide buldum. İşe yaramadığını düşünürseniz geri getirin dediler memnun kaldım😇 yüzyüze muhattabın olması daha iyi. Siz de yaşadığınız şehirdeki tesbihçilerden ya da gümüşçülerden sorabilirsiniz
Funda_irmak2012 Bende zeytindali sayfasından aldık bizzat amcamizin sayfa üç tane kuzucugumun var birde kendime almıştım hamileyken çok faydasını görmüştük istersen ona yonlendirebilirim seni
Deletedmom27337 Smyecem bende baktım sadece cm olarak frklı eldiğinden bahsetmişler kehribarsepeti sayfası için. Ben aldım sahte değil orjinal 🤷🏻♀️