Cigdemce Kızlar bugün çok bunalttı beni minnak. Memeden hiç ayrılmak istemedi. Sütüm güzel geliyor kontrol ediyorum. Acaba büyüme atağı falan mi ki. 36 günlügüz.
Koala06 Cigdemce Google a atak hesaplama yazıp doğduğu tarihi girin orda atak haftası yazıyor kuzum İlk 3 ay daha hala anne karnında hissedermiş bebekler ten teması yapıp onun yanında olduğunuzu hissettirin geçer inşallah🙏
Busra0102 Cigdemce o senin kucağında güvende sevildiğini hissediyor o yüzden sürekli göğsünde durmak ister senin kokunu almak için benim bebeğimde öyleydi 2.5 aylıkken düzeldi hala aynı başkası kucağına almasın diye ağlar 5 ay 15 günlük
Dasbaby Cigdemce benimde öyleydi wcye bile gidemiyordum mama takviyesi yap canım günde 3 kere 30 CC 1 ölçek.Fazla verme sütün kesilmesin.Sakin mama verme diyenlere bakma bebeğin maalesef suanlik sütünden doymuyor
Cigdemce Koala06 bakıcam kuzum.ya bugüne dek saatli emerdi ya da uyanınca acıkınca. Bugün hep yedikten 15 dk sonra ağladı meme arandı. O yüzden garipsedim biraz bugün ki durumu. 😪 çok yordu beni
Koala06 Cigdemce Ah ah başlarda neler çektim neler uykusuzluktan açlıktan yorgunluktan 43 42 kiloya kadar düştüm. Daha yeni yeni toparlıyorum. Ama geçiyor yavaş yavaş sabırlı olmak lazım sadece 🙏🌸
Cigdemce Dasbaby canım sütüm tazikli geliyor memeyi bıraktığında bile sıkınca fışkırıyor. Yani sanmıyorum doymadığını. Karnı çok şişti. Ay ne bilim iste kendimizce anlamaya çalışıyoruz. inşallah yetiyoruzdur bebelere