Akel2021 Merhaba sevgili anneler, oğlum 5,5 aylık yarın sünnet olacak.Tecrübesi olan anneler yanımda ne götüreyim öneriniz nedir neler yapıyım😔
Esra3775 Akel2021 öncelikle hayırlı uğurlu olsun. . Hiç bir şeye gerek yok zaten bezlenecek. Ben 2 buçuk aylık iken yaptırdım hiç birseye gerek yok
MomofGok Akel2021 3 gün önce oğlumu sünnet ettirdik giderken giydiği kıyafetle geldi sadece bezini yeniliyorlar. Ama sünnet aşamasında oyalamak için yanınızda sevdiği oyuncakları götürebilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.
Sari Akel2021 bizde 2 ay önce olduk 2 buçuk aylıkken bana doktor calpol ağrı kesici getirin sünnetten hemen sonra içirelim ki uyuşukluğu geçince çok canı yanmasın demişti öyle yaptık ilk çiş yaparken biraz pişman oluyosun iki gün zor geçiyor ama sonra iyiki yaptırmışım diyosun bide zıbınlı şeyler giydirme giderken veya yedek yanına zıbınsız şeyler koy bardak koyduk biz ama doktorumuz verdi eve giderken almıştık karton bardak Allah yardımcınız olsun inşallah kolay bi şekilde atlatın 🙏
TUzun Akel2021 ameliyathane çok soğuktu çorap istemişti hemşire sadece içerde ayağı sıcak kalsın diye
Akel2021 Esra3775 öyle mi sizin kuzuya da geçmiş gitmiş olsun.İnşallah rahatça atlatırız bu dönemi biraz telaş yaptım😔
MomofGok Akel2021 evet yanındaydık lokal oldu. İlk iğne yapılırken çok ağladı ondan sonra zaten sakinleştirici ve ağrı kesici yapıyorlar sünnet aşaması rahat geçiyor. Doktorumuz iki gün boyunca sekiz saatte bir calpol verirsin dedi ben sadece ilk gün kullandım çünkü ikinci günü hiçbirşeyi yoktu baya iyiydi hiç ilaç vermedim. Sizinde güzel geçer umarım içiniz rahat olsun.
Akel2021 TUzun tamam çok teşekkür ederim inşallah ilk ve son ameliyathane işleri bu olsun miniklerimizin.
NurSema01 Akel2021 bende oğlumu 5.5 aylıkken yaptırdım 10 gün oldu sünnet olalı 😊 biz evde yaptırdık iğne yapılırken ağladı ve ilk pansumanında ağladı sonra hiç ağlamadı kucaklarken hala dikkat ediyoruz ne olur ne olmaz diye ilk günler çok şişiyor 3 4 gün sonraya şişlik baya iniyor 5 dikişimiz var çok az da şişlik
Ayten-1907 NurSema01 özel de. Mi yaptırdıniz sanirim. Devlet yapmıyormus.. Yani acil bir şey olmadığı surece.. Ankaradayim yarın araştırmacagim artık yaptiracagim çünkü.. Oğlum 4 aylık şu an
Akel2021 NurSema01 çok geçmiş olsun kuzuya inşallah hemen toparlar annesi.Bizim dikişsiz olacak pansumana bile gerek yok dedi doktor 🤷🏻♀️
Bebegimm1 Akel2021 ekstra bir seye gerek yok aslinda siz muslin ortu goturun ben kisin yaptirmistim direk battaniyeye sarmistim pijamasi rahatsz etmesin diye giydirmedim ustunde bez ve battaniyeyle ciktik ameliyathane soguk oluyor kalın çorap giydirin sevdigi oyuncak emzik koyun ben doyurma işini ameliyat saatine denk getirmistim igne yapilirken agladi o esnada mamasini yedirdim işlem bittiginde 10dk agladi o kadar sonrasi cok iyiydi ilaclarini duzenli kullanın iyilesir hemen yedek bez ve 1 tanede bol ne olur ne olmaz kiyafet goturun islem cok kisa suruyor gozunuz korkmasin
hilali04 Akel2021 kuzum bizden doktorumuz emzik tutuyorsa emzik ve reçel getir biz reçele bamdırıp emzik vercez dediler ben bunun yanında ek olarak emzikli meyve aparatına armut koyup gitmiştim hepsini yedirmişler.. Sünnet bitti eczaneye gittik bizimkinin de narkozu geçmişti o sıra bas bas ağlıyor eczacı bize uyuşturucu özelliği olan bir krem varmış onu tavsiye etti kendi oğluna kullanmış neyse aldık eve geldik doktorun verdiği kremlerin yanında onu sürdük çok rahat geçti Allaha şükür hiç ağlamadı bezini hep bağladım ben karton bardakla kapatıyor bazıları ama yaptırmadılar bize.
Akel2021 hilali04 reçel için erken bize ama meyve aparatına kayısı koyabilirm onu çok sever teşekkür ederiz 😍geçmiş olsun size de 💐💐
NurSema01 Ayten-1907 evet eve sünnetçi çağırdık hem komşumuz hem eşimin uzaktan akrabasıydı. Devlette acil olmazsa 4 yaşından sonra yapıyorlarmış sanırım
NurSema01 Akel2021 baya toparladı darısı sizinkine inşallah 🙏🏻 ben her bez değiştirirken pansuman yapıyorum zor oluyor ayakları hiç durmuyor bizimkinin 😁 size de çok geçmiş olsun inşallah 😇
Ayten-1907 NurSema01 baya geç olur ben şimdi yaptiracagim o zaman özelde yaptırırım mecbur.. İnşallah iyi bir doktora denk geliriz..
hilali04 Akel2021 bizim 4 aylıktı sünnet olduğunda bende erken dedim ama ağlamasından iyidir bir kereden bişey olmaz dedi doktorumuz verdiler mi bilmiyorum tabi armut vermişler ama ilk ek gıdayı sünnette yedik yani 😂