Papatyam24 Kızlar bebeğim 8 aylık ve gece hala çok sık uyanıyor doymadığı içinmi acaba mama mı versem gece bilemedim bide beşiğinde uyumuyor özellikle yanımda uyuyor kalktığı gibi müdahale ediyorum yanlışmı bu beklesemmi acaba bi akıl verin bana
koalanin Papatyam24 benimkide 8 aylik olcak son zamanlarda sık uyanır oldu ya dış yada atak sanırım herkes 8.ayda uykudan muzdarip uyandığında 5 dk en fazla emip uyuyor ac olduğundan uyanmıyor
masalcik Papatyam24 Papatyam24 aynı benim durumum ve 11 aylık kızım . beşikte uyumuuir yanıma yatırıyorum ben de mecbur hem hemen müdahale edebilmek için hem de ayağımda tutmak için bı sure.ayakta sallamadan tekrar uykuya da geçmiyor asla.
Birceninannesi Papatyam24 8.ayda uyku gerilemesi oluyo malesef biz de yaşadık mışıl mışıl uyuyan kızım zombiye dönüşmüştü🤦🏻♀️ Aç olduğunu düşünüyosanız gün içinde mutlaka proteinden zengin beslemeye çalışın. Gündüz yeterli kaloriyi alan bebek gece gerçekten güzel uyuyo. Bir de tabi destekli uyutuyosanız o yüzden de sık uyanıyo olabilir. Beşiğinden almayın pışpışlayıp uyutun geri
Eymensenem Bende ayni sorunu yasyorum 8.5 aylik suan doktora sordum korku atagi yasyormus annem yanmda mi?oyuzden sik kalkyormus aclktan falan degilmis yani..
Papatyam24 Eymensenem ay evet benimki de kalkıp beni arıyor bazen gelip dibimde uyuyo yakın olmak istiyor
mmiinnaa @Papatyam24 Benim bebeğim de 8 aylık çok sık uyanıyor onunla da kalmıyor uyanıp oturma pozisyonu alıyor sabaha kadar defalarca 🤦♀️
Birceninannesi Papatyam24 2 hafta gbi sürmüştü bizim. Bu dönemdeki uyku bozuklukları kalıcı olabiliyomuş aman dikkat edin, sabırlı olun, çok taviz vermemeye çalışın bebişi de üzmeyin tabi bu arada😊