Rabia1309 Silikon göğüs ucu ile emzirme dönemini tamamlayan veya sağlayan var mı ? Bebeğim sadece onunla emiyor beni ama daha küçük olduğu için tam doyacak kadar da ememiyor. Ben sonrasından serçe parmağımı emdirerek süt veriyorum. Emdikçe kuvveti yerine gelip tamamen doyana kadar emicektir diye düşünüyorum.(yani inşallah)
Ebruugurlu61 Rabia1309 ben canım bi haftalikti bebisim göğüs ucum yoktu onunla basladm emzirmeye suan 2ay 11günlük 3gündür biraktm biraz ucu oluştu emmeden öncede biraz cekyorm göğsümün ucunu emebiliyor şükür ama kuzenimde 6ay emzirdi o şekilde
Birceninannesi Rabia1309 doğduğundan beri silikon uçla emiyo kızım şu an 9 ay 10 günlük kilo alımında hep çok iyiydi bazı dezavantajları var tabiki ama emsin de böyle emsin napalım. Şu an çenesi çok kuvvetli olmadığı için yoruluyodur. Küçük uç kullanın sanırım en küçüğü lansinoh 20lik olanı yine de bi araştırın isterseniz daha rahat kavrar
Selin3244 Rabia1309 ben 1.5 yıl silikonlu emdi simdi 22 aylik kendi mememi emiyor bıraktırma gibi bi çabam olmadi kendiliğinden bırakıp kendi mememi emdi
Prensesannesi27 Rabia1309 evet bqslard bnde çok kullanmıştım ondan bide göğüs ucu cikaricilar var ondanda memnun kaldım baya kullanmistm
Rabia1309 Ebruugurlu61 peki ekstra bir beslenme şekliniz var mıydı? Yoksa sadece silikon ile emmek yetiyor muydu
Ebruugurlu61 Rabia1309 hayır sadece öyle emzirdim ara ara memeyi denedim midesi bulanir gibi oldu bi kac kere sonra denedim açken tekrar aldi bende biraktm artik cok ucu yok yine ama emiyor şükür yani emsinde slikonla emsin sorun yapmayın
Rabia1309 Birceninannesi Selin3244 ya gerçekten içimi rahatlattınız. Bende şuanda artık doyana kadar emsin de silikonla emsin diyorum. İnşallah kızım da sizlerin ki gibi tutar gögüsü mü
Birceninannesi Rabia1309 tutar annesi merak etme😊 hiç stres yapmayın, özellikle de emzirirken. Bütün duygularımızı hissediyolar, rahat olun tadını çıkartın, sonuçta onlar nasıl isterse öyle oluyo akışına bırakın
Selin3244 Rabia1309 insallah sen stres yapma emiyorya öyle emsin doymasa ağlar zaten doymuyor diye düşünme 🤗
Ozgefath44 Rabia1309 bende silikon uçla emdiriyorum canım suana kadar bi sıkıntı olmadı büyüdükçe emme kuvvetleri daha güçleniyor 😘
Omero21 Rabia1309 benim oğlum da 2 ay onunla emdi sonradan göğüs ucu oluştu kendi kendine bıraktı canım
Aydonika Rabia1309 kızım 25 gün öyle emdi şimdi göğüs ucum çıktı çok şükür alıyor ilk verdiğim zaman biraz kendim çekerek birazda o silikonla çektikten sonra çıktı göğüs ucum hemen silikonu çıkarıp göğüsümü verdim tuttu hemen de emdi 5 gündür mememi emiyor sadece ucu kullanmiyorum artık