Ruzgarrrr Hayırlı akşamlar kızlar. 8 aylık bir oğlum var yaz aylarında hava çok sıcak olduğunda çorap giydiriyor musunuZ ?
Tazeanne3434 Ruzgarrrr biz 4 aylığız gündüz giydirmiyorum evde dışarı çıkarsam giydiriyorum ama akşamları seri olduğu için giydiriyorum azıcık üşütse ayaktan hemen gaz sancısı oluyor
Ruzgarrrr Tazeanne3434 Evdeyken gündüz bende giydirmiyorum gece uyurken de zaten önerilmiyor diye giydirmiyorum . Dışarı çıkarken giydiriyorum. Çok sıcak İstanbul . Ama kötü anne ilan ediliyorum da ben mi hata yapıyorum diye danışmak istedim 😊
Tazeanne3434 Ruzgarrrr canım asla mükemmel olamayız ve etraf asla susmaz herkesin bi fikri vardır o yüzden sen boş ver duyma :)
Eymenduygy Ruzgarrrr bugün tam 8 aylık olduk. 4 ay çorap giydik sadece gece uyurken hiç giydirmem. Mayıstan beri de sıfır çorap,Bez, zıbın. Çanakkale de yaşıyoruz 😊
Ruzgarrrr Eymenduygy aynen bizde bez ve zıbınla geçiriyoruz şu an yazı serin olduğunda giydiriyorum bide bazen gece uyurken ..kendimiz nefes alamıyoruz ki sıcaktan bebisler ne yapsın 😊
Eymenduygy Ruzgarrrr kesinlikle öyle 🥵 ek gıda bile istemiyor bu aralar. Geçen ay her şeyi yiyen çocuk suan hiç istemiyor Sizde de oldu mu? 🙄
Ruzgarrrr Eymenduygy Evet malesef ek gıda reddi de var mama reddi de ama biz diş çıkardık ondan mı havadan mı bilemedim
Srhtzlyh Ruzgarrrr 6 Ay 4 günlük kızım var sabah akşam evde hiç giydirmiyorum eğer akşam dışarı çıkacaksak ince bi çorap giydiriyorum. Ankaradayiz