Masalimk Anneler yardımcı olurmusunuz 12 saat yol olacak ne yedireceğim kavanoz mama yapsam nasıl dayanır kaç gün saklanır bir de dönüşü var otel tatiline gidicez otelde doyururum ama yolculukta ne yapıca. Kafam karışık gece yolculuk yapamıcaz çünkü eşim kendine güvenemiyor ne yapmalıyım 10 aylık bebeğim ne yedireceğim yollarda 😔
rumeysa276 Masalimk muhallebi tarzı mamalar yapabilrisn bende yarın gidicem öyle yaptım yulaf lapasıyls felwn
Mom89_ Masalimk malzemelerinizi yanınıza alın molalarda yaparsınız özel araçla sorun olcağını sanmıyorum . Asıl 12 saate nasıl dayancak onu sogulayın bence ,keske olay mamada bitse 🤣
Masev Masalimk yola cikarken termosa corba yapabilirsiniz ilk ogunu onunla verebilirsiniz ben sonrasi icin kavanoz mama ve hazir yogurt ile desteklemistim yolculuk sirasinda boyle durumlarda kurtarici oluyor kavanoz mamalari. Otelde de elektrikli cezve seklinde olan kahve Makinesini goturerek içinde mama pisirdim 🤦🏼♀️
Uzymom Masalimk doyurma işi halloluyor bi şekilde kavanoz mama va idare edebiliyosun ama asıl sorgulamanız gereken oladar saat yolda durucak mı 😂 ben mahfılmuştum ağla ağla içi çıkmıştı 4 saatlik yol işkence olmuştu bize 😅
Masalimk rumeysa276 evet bende baktım ama kaç gün dayanıyor kavanoz mamalar bir de dokunur tatil zehir olursa korktum dönüş içinde yapamam ama giderken yapsam
Kcaaa Kaşık maması almıştım ben yanıma, yolda sıcak su bulunuyor illa. Bolca meyve, dönüş için kavanoz mama alabilirsiniz.
Deletedmom5284 Bende yarın akşam çıkacağım daha önceden de çıkmıştım size anlatayım hemen Ebebek babyplus çorba termosu aldım ona bir çorba koyacağım 1 tane kavanoza avokado muz bebe büsküvisi zeytinyağı pekmez ezip koyucam Yanıma elma ve kavun alıcam Bu arada soğuk dolabımız var bizim arabaya koyuyoruz içine buz atıyorum poşetlerle baya soğuk tutuyor 🙏🏻 Bebelac kavanoz mama aldım 2 tane 5 tanede aptamilin hazır sıvı mamalarını aldım Soğuk dolabada kefir ve meyveli yoğurt yapıp koydum