Mercimekkoftesi Hanımlar bugün sezaryen oldum sabah 11 gibi. Bebeğime sürekli göğsümü veriyorum ama bi türlü süt gelmedi. Önerebileceğiniz bişey var mı ?
Nazlideniz Mercimekkoftesi Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyütün bebeğinizi. Duş etkili oluyor diye biliyorum ılık duş alın rahatlayın sütünüzün geleceğini düşünün 🤗🥰
esraeerdogann Mercimekkoftesi bugün duşa izin vermezler ama yarın verirler duş çok işe yarıyor birde takviye ilaçlar kullanabilirsiniz hemşirelere veya doktorunuza danışarak hemşireler bana laktamax kapsül önermişlerdi onu kullandım ben çokda faydasını gördüm
iki_prenses_annesi201 Mercimekkoftesi gögs pompasıyla deneyin istersnz bnde sezryn oldm ama gelmşti sdce bebeğim 1 kere emdi bi daha emmedi gögs ucum kçüktü die
Mercimekkoftesi esraeerdogann damla verdiler bi tane rezene kimyon falan var içinde faydası olursa onu kullanayım 🙏🏻
esraeerdogann Mercimekkoftesi muhakkak deneyin faydasını göreceksiniz illaki ☺️Bu arada hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeğiniz 🥰🤲🏻
Mercimekkoftesi iki_prenses_annesi201 benim göğsümü çok güzel tutuyor kızım ama süt gelmediği için ağlıyor sürekli 🥺 tamamdır göğüs pompasını bi deneyeyim çok teşekkürler 🙏🏻
iki_prenses_annesi201 Mercimekkoftesi rca ederm.. Pompadan sağmnz belki hızlndrr.. İnşAllah en kısa zmnda sütünz gelir 🤲🤲
Mercimekkoftesi Aalya duş için 3 gün yasak dedi doktorum ama diğerlerini hemen yapayım 🤩 çok teşekkür ederim 🌸
Aalya Mercimekkoftesi Alllah Allah ben hastaneden bir gece kalıp gelince yapmıstım 😪yapabılırsın demisti doktor
crazymommy Mercimekkoftesi hayırlı ugurlu olsun canım öncelikle geçmiş olsun 😍bende sezeryan oldum hemen gelmedi benim sütümde duş etkili birde bol bol su ve rezene çayı iç rezenede süt yapıyor. Ama en iyi etken bol bol su içmek canım.
Mihribann11 Mercimekkoftesi süt sağma makinen varsa sağ , devam et yarim saate geliyor durmadan sağım yok akışkan olsun sarı süt gelecek
Ozgeruya Mercimekkoftesi gecmis olsun allah anali babalı büyütsün inşallah. Benimilk gün gelmisti bol bol su iç stres yapma bana sağma demişlerdi hemen yara olur çatlar dedi hemşireler
Momys_-girl Mercimekkoftesi omcelikle hayırlı olsun canım. Güzel Bi ılık duş al dinlen benim ancak 2 haftaya kadar sütüm olmadı cok azdı zaten bebek gelen sütle bile doyuyor midesi şuan cok küçük oldugu için ona yetiyor. Bol bol emzir emzirdikçe geliyor 😁 anestezi yapıldığı için sezeryan doğumun da süt geç geliyor malesef ki