Baharbek Selam, bugün oğlum 4. Ay aşılarını oldu fakat telaşeden banyo yapabilir mi yapamaz mı sormayı unuttum. 4. Ay aşılarını yaptıranlar size ne dediler bu konuda
EsraVeyselAlya Baharbek Yapılıyor banyo verem asisi olduğu zaman banyo olmuyor diye hatırlıyorum ama emin de değilim aslında
Nazlideniz Baharbek Aşı ismini yazarak internetten yine bakın. Bende verem aşısı dışında diğer aşılarda banyo yapılıyor diye biliyorum.
Baharbek EsraVeyselAlya aynen o zaman koldanda olunca yapmayın dediler ama şimdi onlarda bişey demedi bende sormayı unuttum bilemedim
Yagmur76 Ası olmadan 1gun once banyo yaptırıp goturucm ben sonucta ası oluyor 1 2 gun yaptırmamak daha ıyı
Merverasaye Baharbek Benimkide çarşamba günü oldu. 3 gün banyo yapmasın dedi ebemiz. Bende pazar günü yıkarım diye düşünüyorum:)
Gizembickici Baharbek bize de yaptir dediler yaptirdik 🤷 hatta aksama atesi olmustu mecbur yaptırdık 🤷
Gizembickici Baharbek duşa da sokabilirsiniz bence, bizimki duşa sokmadan düşmedi. Gerci 2 gun surdu ama siz bilirsiniz tabii😊