Leylla54 Neredeyse 20 gün oldu bebeğim pişik olmuş ama geçmiyor bezini değiştirdim olmadı ilaç fln sürdüm hiç fayda etmiyor napmam lazım yardımcı olur musunuz?
gulsnmstf Leylla54 ayrıca bı doktoea gosterın neden gecmedıgını kullandıgınız bı ılac varsa o da yan etkı yapıyo olablır
Duygusuz Leylla54 ben sudocrem kullanıyorum bebegim dogdugundan beri öyle asırı Bi pişigi olmadı. Cok asırı pişik ler için travazol kullanılıyor birde alerji den de olabilir pişik
gulsnmstf Sudocrem kullanım cok faydasını gorduk bız bızım da var makat cevresınde sadece ıslak mendılı kaynatın snra suyla yıkayp kullanın sureklı bezde degıstırmeyın daha cok pısık yapar
Leylla54 gulsnmstf bn sudocrem kullandım ilk işe yaramadı bepanthol kullandım o da işe yaramadı bez değiştirdim olmadı hametan sağlık ocağı werdi kullanıyorm ama yinede geçmedi
Leylla54 Duygusuz ya öylemi bizimde baya war acaba alerji mi, bnde sudocrem kullandım ama işe yaramadı
MatmazelDeniz Leylla54 islak medille sildikten sonra yumusak bezlede kurulayın ve havalandirin bepanthol krem iyi geliyor
gocebebirbayan Leylla54 sudocrem kullan canım , 2 güne geçiyor. Bir de bebeğinin altını havalandır her gün. Sürekli bez bağlama hava sıcak
Leylla54 gocebebirbayan bazen açık bırakıyorum sürekli yapamıyorum durmuyor çünkü ama sudocrem kullandım bir işe yaramadı ya
Aslikntkn Leylla54 merhaba, kesinlikle trosyd krem öneriyorum. Biz de yeni doğduğu zaman çok çekmiştik. Eczacı arkadaşım önerdi ve çok iyi geldi. 2 aylık oldu bebeğim. Bir daha hiç olmadı şükür. Ama günde bir kez kullanın ve geçince bırakın. Sonrası için bepanthol baby pişik önleyici kullandık.
Mgpalb Aklınıza gelebilecek tüm kremleri denedik ama sadece hametan işe yaradı. Bebeğimin poposu artık beyaz beyaz sivilce gibi olmuştu. Tek tek aldık denedik,ucuz pahalı ne varsa. Canım Hametan😄
Prensannesiyimm Leylla54 bizim de öyle oldu canım 1 ay sürdü doktora bile gittik hiç birşey fayda etmedi Bepanthol dışında
Ozgeruya Leylla54 ayni sorunu bizde yasadik ilk 2 ay çektim ne kremler aldim neler yaptim gecmedi en sonunda doktor zalain diye bi krem soyledi onu kullandim sabah aksam aralardada hamazinc sürdüm gecti ama bizim alerjimiz varmış ondan geçmiyormuş
Duygusuz Leylla54 evet gecmeyen pişik ler alerji belirtisi Bi dr a danıssanız iyi olur hırıltı egzama gürültülü mukuslu kanlı kaka vs var mı