aNewMommy nazlieylul doktorumuz profesör, her ay ne yedireceğim konusunda detaylı liste veriyor ve kıyma konusunda başından beri bir ayrım yapmadı. Dolayısıyla bu bir kural değil, tercih diye düşünüyorum.
nazlieylul aNewMommy bilimsel olarak kanıtlanmış birşey sadece tercih mmeselesi değil yani her profesör herşeyi tam doğru iyi net bilseydi herşeyi söyleselerdi şuan sağlık sistemi daha gelişmiş olurdu ama malrsef öyle değil. Yani sizin doktorunuz söylemedi diye o şekilde olmamış olmuyo internet elinizde açıp bakabilirsiniz. Farklı görüşler de önemlidir😉
Cakos yareninannesi888 Ben kuzu kusbasi aliyorum . Onu hasliyorum , buzdolabi posetlerine yiyecegi kadar ayirip agzini baglayip buzluga atiyorum . Her sebze yemegi yapacagim zaman philips aventin icine atiyorum sebzelerle birlikte orda buzu falan cozuluyor zaten . Sonra blender yapip yediriyorum .
Ysmnmrt0 yareninannesi888 ben çok az suyla buzunu çözüp zeytinyağıyla hafif kavuruyordum daha sonra kabak havuç patates ekleyip sebzeler yumuşayınca blendırdan geçiriyordum. O zamandan beri hala da yapıyorum çok seviyor 1.5 yaşında