yigitinanneesii Kızlar bebeğimin bezini değiştirirken çişinin rengini turuncu geldiğini gördüm. Bu ne demek ? Sütüm gelmediği için mama veriyorum 30 ml 3 saatte bir ver dedi doktor. Ne yapmam lazım ?
xrtalafx yigitinanneesii Bol bol su verin vucut susuz kalmıs olabılır sıcak aylar malum mamayıda cc olarak biraz arttıra bılırsınız sonra tekrar takip edin
xrtalafx yigitinanneesii Ayyy minnoş 🥰 mama veriyorsanız azda olsa 1 2 kaşık su verin derim tabi ama siz bilirsiniz tabi en iyisini emziriyorsanız sık sık emzirin sizden alsın yeterli sıvıyı
kitapkurdubebeninanasi yigitinanneesii ayy kiyamam daha minicikmis yavrum benim😇 yeterince beenmedigi icin turuncu olabilir canım sıvı kaybindan öyle olur diye biliyorim. canım sen bence sütünün gelmesi için karpuz ye bol su iç her firsat buldugunda uyu öğün atlamadan sulu yemek ye protein ağırlıklı beslen
Almirayildiz yigitinanneesii evet cnm bir cay kasıgı verebilirsin tabı suyla doyurma birde mamayı yukselt mamadan sonra mutlaka su ver cok sıcak havalar
Muhayyileee yigitinanneesii benimde 17 günlük bebeğim var ve idrarı hep sarı turuncuya kaçıyor. Sarılığımız yüksek çok sık emziriyorum mama takviyesi veriyorum doktorun dediğine göre idrarla atıyormuş sarılığı iyi bir şey demişti bana. Aklınızda olsun
xrtalafx yigitinanneesii Benim kızım mamayla büyüdü o yüzdem günde 1 yada 2 kasık csy kasıyla su verdim doktoruma danışarak o yüzden dedim canım saglıcakla büyüt 🌺sütünüz için bol su için incir kürünü deneyin
yigitinanneesii Muhayyileee benim sütüm gelmediği için mama veriyorum sadece, daha sık veriyim o zaman
Muhayyileee yigitinanneesii benimde öyle iki saat iki bucuk saatte bir 30-40 cc süt vermeye çalışıyorm benim sütüm yetmiyor ilk zamanlar sarılığın geçmesi için mama şart malasef ki
Mry_21 yigitinanneesii ilk doğan bebeklerde oluyor bizimde olmuştu mama desteğiyle atlattık gecer bı haftalık flan olunca