MinikMucizemmmm Kızlar merhaba. bebek arabam arabamızı sığmadı için tekrar bebek arabası alicam. Hatchback bagaj olduğu için malum küçük. Kullanıp memnun kaldığınız katlanır yada kabin boy araba araba var mı. limitimde maksimum 1.000tl ne önerirsiniz.
Esrans MinikMucizemmmm Hamilton marka Bebek arabası çok kolay kendi kendine katlanıp minicik oluyor 1100 TL Ydi e bebekte
Alparslaninannesii MinikMucizemmmm ben kraft vista aldık çok güzel 5 yaşına kadar kullanabilir dediler civilden aldık
Yigitinannesi42 MinikMucizemmmm canım benim bebeğimde 6 aylık. Travel sistem bebek arabası almıştık bir hevesle ama kullanamadım tek başıma dışarı çıkmak resmen işkence 😩 Hemen aldıgımın fiyatı çok az altına sattım ve tavsiye üzerine pierre cardin yeeho aldım şimdi çok memnunum araba kuş gibi uçuyor tavsiye ederim
Sevgilimmm MinikMucizemmmm Bennde çok çok araştırdım. Travel arabamizi sattım. Bütün arabaların videolarını izledim 😀 Pierre Cardin yehoo aldim. Memnunum
MinikMucizemmmm Yigitinannesi42 Sevgilimmm Hum34 kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek bakıp hepsini araştıracağım ☺️☺️