_Nehirim_ Kızlar bu durumu yaşayan varmı henüz 25 günlük sürekli sağ tarafta ben çevirdikçe kendi ısrarla sağda yatmak istiyor sakıncası olur mı sizce yada ne gibi önerileriniz var
zeynepbalci _Nehirim_ kırlent tarzı bişiler koy canım üki buçuk aylık benim bebeğim de öyle, isteyince kendi çeviriyo ama bazen inat ediyo dönmüyo
serpil1 _Nehirim_ bebekler annen yatıgı tarafa çeviriyor canım beşikte aynı yönde sağ sol yapmak yerine bebeği beşiğin birinde bir uça kafasını koy diğerinde diğer tarafa bilmem anlata bildi mi yazarak ben denedin ögle benim yarığım tarafa çeviriyor başını bende ögle çözüm buldum
beraninannesiii _Nehirim_ benim bebeğim de öyleydi 6 aylık oldu halen sağ tarafa yatmayı daha çok seviyor bence önemli değil nasıl rahat ediyorlarsa öyle yatıyorlar
Ali_Han20 _Nehirim_ sağ tarafı içe çökmüştü düzeltsem bile nasıl yapıp ediyordu saga yatıyordu. 6 aydan sonra yüzüstü yatıyor kafasında düzeldi
DuruMomm Galiba bebekler hep öyle. Sağ tarafına yüksek biseler katın çevirmesin kafasını. Yoksa kafa şekli bozulur
_Nehirim_ DuruMomm evet bhnu hep dediler 😬🙄inşallah kısa sürede düzelir yapıyorum herşey ama istemiyor bide kafasını arkaya kadar arıyor öyle yatıyor
serpil1 _Nehirim_ beşiğin mesela kapının karşında diyelim ayakları birinde kapıya bakarken diğer yatışında kafası kapı tarafına gelecek