Tazeanneg Yeni katıldık aranıza.. Hanımlar bebisimiz doğdu 4 günlük oldu ama emmiyor parmağımı verince şap şap emiyor gögüslerimi almıyor sanki tiksiniyor böyle, sütte var elimle sağınca geliyor tecrübeli anneler ne yapabilirim
Ygtakn Tazeanneg kuzum öncelikle hayırlı olsun bebegın ve daha cok kücük annesi emer gögüs ucun eger yoksa yada kücükse ondannkaynaklıdır cuma günü kardesim dogurdu gögüs ucu yoktu ve prensesimiz memeyi kavramada emmede cok zorlandı sabırla memeyı tutmasını ememsini sağladık
Missyloves Tazeanneg emdikce çıkar göğüs ucunuz elinizle sıkıp gogusunuzu agizina verin silikon ucuda meme reddi yapabilir yada alikanlik ..
Tazeanneg NurayLinaa bana göre gögüs ucum vardı meğer yokmuş 🤷♀️ silikon başlık aldık bugün onada. Deneyim inşallah
Aseltos35 Merhaba bende 1 aylık taze anneyim doğum yaptığım ilk gün benimde göğüs ucum yoktu 3 kişi anca yardım edince bebiş tutabildi bu sürede mutlaka göğüs için krem falan kullan daha sonra yara olmuştu bende 1 hafta ağlayarak emzirmiştim eve geldiğim de bebek tutuyordu biraz uğraştırıcı ama sonunda tutuyorlar