Volmine Merhabalar kızlar kurban eti öteki kurban gelemeden bitmeliymiş. Günahmış doğrumu fikirleriniz kızlar
Zumra_ Volmine günah olduğunu bilmiyorum ama evet öyle duymuştum kurban gelmeden bitmeli tabi biz hem kurban hem etlik de kestiğimiz için bitirmesi zor oluyor etrafımızda kesmeyenleri de bulamıyoruz dağıtalım 😔
Deletedmom4444 Volmine Normalde kurban eti saklanmamalı.Bu yüzden dogruluk payı vardır.Bilgisi olanlar daha detayli cevap verirler.
Azsekerlikahve Volmine hayrına dağıtın zaten diğer kurbana kadar kalıyosa kendinize çok fazla mı ayırıyosunuz?
Volmine Azsekerlikahve hayır kendim için sormadım. Canım ben bitiriyorum. Ama bitmesi gerekiyor günahmış deyince şaşırdım. Duymamıştım
ayazasaf Benim bildiğim kadarıyla 3 e bölünür 1 kısmı ihtiyaç sahiplerine 1 kısmı eşe dosta 1 kısmıda ev ahalisine kalacak şekilde. Hem etin 1 yıl dondurucuda kalmasıda doğru değildir bozulur.
Deletedmom4444 Volmine Canım bende kalmıstır denedim ki .😍☺️Saklanmamalı dedim.Sen saklamissindir demedim.
Saripapatyammm Volmine Saglik acisindan o et yenmez canim. Dini acidanda 1 yil sürüyorsa dagitimda sıkıntı vardir diye sanirim.
Volmine Saripapatyammm canım et 6-12 aya kadar saklana bilir. Ben duyduğum şeyi sordum. Ben zaten dağıtım yapıyorum. Ve bitiriyorum
nazatamina Neden bu kadar alindiniz onu anlamadim yapmiyorsaniz iciniz rahatsa sorun da yoktur ortafa