Merhaba anneler kizim tam 2 aylik gece uykusu var gunduz uykulari hic yok gibi surekli uyanip duruhor salliyorum uyuyor 10 dk sonra uyaniyor meme reddimizde var sutum tazyiklingeldiginicin memede huysuzlaniyor bende uyurken vermeye uyku aralarinda mecburen emzirmeye calisiyorum oncesinde sutumu biraz sagip sagdigim sutleride kasikla iciriyorum biberonlada korkuyorun vermeye meme reddinyasarim diye emzik kullanmiyorus artik bu nasiknbir ataktir ben anlamadimn baska annelerde bizim gibi mi gercekden surekli meme reddi yasiyoruz cislrrimiz dusrnlu 4 5 cikartiyoruz ama doktor az kilo almis dedi 20 gunde 500 grm almis birntarafdanda korkuyorum acmi kaliyir diye bezlerini takip.ediyorum iyi atak haftasi olunca dusen beslenme uyku herwey degisiyor gunduz uykusu alsin diye bedeni dinlensin diye devamli salliyorum
Basimda da kayinvalide bu cocuk ac acliktan agliyor sutun onceden daha yagliydi doymuyor cocuk bu cocuk cok zayif eltimlede kiyaslaniyorum onun oglu daha iyi emiyoreu ben senin cocugun gibi cocukmhicbiryerde gormedim cocuk aglasin alma besiktenalisir kucagina alma alisir onu yapma alisir esimle geldik kayinvalidemin yanina evimen pazar gunu donmeyi iple cekiyorum ister istemez rtkileniyorum gohuslerim yumusak siktigimda sut geliyor digerinden daha tszyikli geliyor onu da yan yatarak bebegime emzirrbiliyorum dinlene dinlene sskinlestirip psikilojimi bozdu 3 gunde ben sutume guvrniyorum kizima yeter Allahin izniyle yetmedigi yerdede gerekeni yapsrim hem ataknhaftasi hem kayinvalidr atagi deli oldum sabretmeliyim bu ataklar bitecek bebegimi keyifle emzirmek istiyorum