Nlgn_ttr Bebeğimi klimada uyutuyoruz çok sıcak yoksa çok terliyor üstünü uzun giydirip yatırıyorum ama tam üstüne gelmiyor ama hafif rüzgarı geliyor gibi sizce yanlış mı kullanıyoruz siz nasıl kullanıyorsunuz
Teemo07 Nlgn_ttr ben yarım kollu zıbın üstüne ince kısa kollu yelek giydiriyorum karnını kapatsın diye, ayagına da çorap. Bacakları cıplak. 28 dereceye de ayarlıyorum klimayı. Cok soguk oldugunu düşünürsem kapatıyorum içerisi sıcaklayınca tekrsr acıyorum.
Asel16 Nlgn_ttr bende urfadayım kullanıyoruz mecburen oğlum uyumuş zıbınıyla eşim örtmemiş üstünü derken çok şiddetli ishal kusma geçirdik dikkatli olun sizde
Eyllece Nlgn_ttr bende marmaristeym ama klima hem oturma odamda var hem yatak odam da kullanıyoruz mecburen. Hep 27 28 derecede oluyor ama bebege ii gelyor bizide bi şeklde idare edyor. Zaten ben doktoruna danıstm sıcak daha zararlı sürekli uyur isilik olur dedi. Oda sıcaklgnda kullanablrsn klimayı dedi
Klymeneninatlasi Nlgn_ttr bende yeni bağlattım içerisi 27 derece olduğu sürece sıkıntı değil dedi doktorum 24 derecede düşük fanda çalıştırıyorum altına uzun giydiriyorum çorap üstüne kısa kollu uyuyuncada örtüyorum
Zub Bizde sürekli klima kullanıyoruz canım üzerine gelmiyor bizimde ama odayı serinletiyor hem çocuk terlemiyir hem de serin oluyor oda
Nlgn_ttr Teemo07 Asel16 çok geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat etmek gerekiyor gerçekten bende Mersin de yasiyoeum aşırı sıcak nem çok fazla klimasız olmuyo
Nlgn_ttr Klymeneninatlasi bende uzun kol uzun pijama üstünü müslinle ama annelik işte yaptıgım herseyini sorgulayıp düşünüyorum
Ella_ Nlgn_ttr bizde Mersinin sıcağında aynıyız canım. Klima genelde 26 da oluyor ama oda büyük. Üzerine uzun kollu patikli tulum giydiriyorum ara arada kontrol ediyorum üşümüşmü terlemişmi diye. Ama çok şükür bir sıkıntı yaşamıyoruz. Diğer türlü nefes alınmıyor bu sıcaklarda
Nlgn_ttr Ella_ gerçekten çok sıcak geçen yaz da doğduğunda da kullandık ama şimdi dönüyor üstünü acıyor küçükken ki gibi olmuyor 😬 düşününce bizler bile yanıyoruz etkileniyoruz sıcaktan minnaklaeımız nasıl dayansın