Habibe08 Hamileligimde 25 kilo aldim bu yuzdende cok catlagim var bacaklarimda ozellikle bunun icin ne yapabilirim hanimlar bi onerisi olan varmi krem veya baska bisey yardim edin lutfen🥺🥺
Habibe08 Sedaaay catlaklari gidermede kesin mi benim baya var cunku giderlermi yani kendimden soguyorum gordukce😒😒
Habibe08 Pinkbery evet tam olarak oyle kaliyo dogumdan sonra vucudum kendini saldi napcami bilmiyorum
Pinkbery Habibe08 ufff ya:( benim karnım cok buyuktu zaten bebegim kilolu dogdu. Okdr gerilmistiki son haftalar. Bu kötü oldu şimdi ikinci cocugu yapmaya kalksam kimbilir ne hale gelir
Fundaa6464 Hamilelikte catlamadim diye sevinirken doğumdan sonra gobegim belim kalcam bacaklarım çatladi 😑 26 gün oldu doğum yapali 24 kilo almıştım 12 si gitti çok kötü gozukuyo 😑
Habibe08 Fundaa6464 bende ayniyim 11 kilom gitti vucudum resmen saldi kendini bende cok rahatsizim bu durumdan
1850 Aycanada bıooıl sonrada kullanılıyor forumda arastırdım baya ben. Hamilelkte fazla kılo almadım ben ona ragmen cok catladım.Kullanıp catlaklar morken tamamen geçenler bıle olmus. Bende basladm 3 ay oldu dogum yapalı. Morluklar azalmaya basladı bakalım😊