Ayess Normal doğum sonrası toparlayıcı tayt kullanan var mı? Hangi markayı kullandınız? Memnun kaldınız mı? Korseyi düzenli olarak kullanamayacağımı düşündüğüm için tayt almak istiyorum ama karar veremedim.
Melikeeeecansuu Ayess bende korse aldım esım ıse gıdıyor tek basıma takamıyorum toparlayıcı termal taytla jel aldım bende
Melikeeeecansuu Ayess evet 3gun oldu acayıp derecede terletıyor su gıbı oluyor tayt ınstqramda fundybody yazın ınstqrama 361b takıpcıdı var. https://instagram.com/funbodyresmisatissayfasi?utm_medium=copy_link lınkı bu kopyalayıp yapıstrdın ınstqrama arama yerıne cıkar. Ben cayınıda alıcam dıger aya 3ay sonra kullanabılıyorsun dogum yaptıktan sonra oyuzden sadece tayt jel aldım
Ayess Canparem1453 işe yaradı mı🙈😅 bende 40ım çıktıktan sonra kullanmaya başlarım diye plan yapıyordum bariz bir sarkıklık var çaresini bulmalıyım😬😅
Canparem1453 Ayess valla gozle gorulur derecede ise yaradi.40 ciktiktan sonra baglamanin faydasi olmuyormus oyle dedi 🤣
Ayess Canparem1453 Yaa neyse daha yaklaşık 20 günüm var şansımı deneyeyim kalan zamanda😅 tayta karar verip alana kadar zaman geçecek zaten