Lenagazel Arasyldz Bigaia ile birlikte kullanıyorum faydasını gördüm onu kullandıktan sonra rahatladı elimde çatlayacaktı resmen bebeğim ama şükür atlattık
Emirin_Annesi10 Arasyldz baya küçüktü oğlum şurubu kullandığımda. Faydasını görmüştük gaz çıkarmaya baslamıstı. Kesince geri eski düzene döndü. Sürekli kullanırsan etkisini görürsün. Ve saati saatine alarm kurup ver derim
Zeynep-mina12 Arasyldz benim bebeğim de kolik kullanıyorum biraz da olsa rahatlatıyor tatlı kaşığı ile ver 4 saatte bir demişti doktorumuz
Arasyldz Lenagazel Aynı şikayetle buqn doktora qittik oğlum 40 qünlük durmaksızın saatlerce ağlıo çatlicak qibii sesii düşmüş suan buqün bu şurubu verdi doktorumuz inş aynı faydayı bizde qörürüz
Arasyldz Emirin_Annesi10 Ne kadarlıktı bebeğiniz kullanmaya basladıqınızda ve qünde ne kdr veriyodunuz
Emirin_Annesi10 Arasyldz 2 3 aylık flndı sanırım. 1 ölçej demişti doktor iiçinden çıkan şırınga gibi bsyi vardı 5ml
Arasyldz Lenagazel şuruptaki fıskiyeylemi damla olarak verdiniz yarım çay kaşığı vermemi söyledii doktor o şekilde verdim
bbmoms Arasyldz collex surupsa biz 1cay kaşığı veriyoruz günde 6defaya kadar verebilirsin dedi doktorumuz siz de yine sorun belki farklı söyler