Eymenikom Bebeği bu durumda olan var mı 4buxuk aylık uykusu var ama uyumuyor geceleri çok uyanıyor hiç böyle değildi Son birkaç gündür böyle oldu
Duruuu Eymenikom bi sıkıntısı olabilirmi acaba canım gazı yada bi rahatsizligi falan sureklimi oyle yada bi calpol vermeyide deniyebilirsin en azindan agrisi biseyi varsa rahatlar belki
elifiii Eymenikom maalesef atak döneminde oluyor, 3 haftadır öyleyim 4,5 aylıkken basladı. 2 saatte bir kalkıyor emmek için ama azcık emip kucağımda uyuyakalıyor.
Eymenikom Duruuu yok canım kaldırınca oturur pozisyonda gayet iyi ama yatağa yatırdım mı başlıyor sıkıntısı olsa ozaman da aglar herhalde diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
Eymenikom elifiii ne zaman biter acaba bide uykusunda gözü kapalı ağlayarak uyanıyor geceleri hep sizinde mi öyle
elifiii Eymenikom cocuktan cocuga sureler degisiyor ama 3 hafta sonunda uyurken emme istegi biraz azaldi uyku icin birsey diyemiyorum bizimki dogdugundan beri uyku olayi tam oturmadi. Evet aglayarak uyaniyor ama hemen kucagima alip sakinlestiriyorum susuyor.