Mrvtpz Anneler merhaba kızım dönmeye başladığı için külot beze gectim kızım 4,5 aylık 7 kilo 4 bumara bez aldım 4-14 kiloyu kapsıyor ancak kızımın belinde baya lastik izi çıkıyor acaba kullanan anneler 5 numaramı kullanmalıyım?
Teemo07 Mrvtpz bende 3 numara aldım 4g9 kiloyu kapsıyor. dediginiz gibi belinde izi cıkıyordu bıraktım. 4 numara da altına bol gelir. Daha 6 kilo bebegim. Kaldı 65 tane 🤦🏻♀️ Bence siz 1 büyügü deneyin. Ama az alın benim gibi dolu dolu değil..
Mrvtpz Baharbek yani o yüzden bilemedim bende kilosu dogru bedene göre ondan tecrubeli annelere danışmak istedim teşekkür ederim
Mevakemaleyna Mrvtpz yok canim küçükte sızdırma daha fazla olir büyük bezden korkma ki hani belini sıkıyorsa kuzunun bez zaten 5 tam olacaktır bir sorun olmaz benim kiz 5 kilo 3 numara kullaniom birdahakine 4 alacam
Mrvtpz Teemo07 yaa bnde 4 numarayı 120 tane aldm ama cok skyor diye kullanmak istemiyorum zaten havalar scak ama bakalm umarm elimde kalmaz 😬
Teemo07 Mrvtpz ben satışa çıkardım da elimde kaldı gibi 🤷🏻♀️😁 alıcı yok. Kıyamıyorum bende sıcak zaten havalar.
Mrvtpz Asl90 anladm o zman bi 5 numarayida deniyeyim yinede aklmda kalmasn olmadi 4ten devam etcez artk😬
Ayca2021 Mrvtpz sleepy kulot bezi hep iz yapiyor benim kizim da 4 ay 1 haftalik doktorumuz bize cirtli bez kullanimi tabsiye etti. Donmek.ile kulot bezin ne ilgisi var onu anlayamadim yalniz.
Mrvtpz Ayca2021 külot bezi direk geciriyosunuz daha kolay cırtlı bezde yerde surekli dönmek istiyor izin vermeyincede ağlıyor ilgisi bu
Ayca2021 Mrvtpz anladim benim kizim da donuyor ama bez takabiliyoruz da demek ki sizinki daha hareketli :)
Zeynepmeva2021 Mrvtpz bizde kızıma 3 numara almıştık ciddi anlamda sıktı kalıpları dar hediye olarak bez pasta yaptım verdim,birazını da kullanmadım