Busraae Bugün aşı için saglık ocagına gittik kızım 18 aylık kilosu 10 kilo boyu 83 cm baş çevresi 46.2 cıktı hemşire boyu kilosuna göre bas cevresi biraz küçük dedi yardımcı olur musunuz sizinkiler nasıldı
dios_gokta Busraae 15 aylık 46 cm 10 kılo boyunu ölçemedim bugun kontrole gittik ıyo dedı bıze siz baş çevresi tablosu var oraya bakın ıstersenız…
Hifaskkk44 Busraae canm sana tavsiyem iyi bir doktora gitmen çünkü bu baş çevresi önemli ben önemli bir sorun olduğunu düşünmüyorum şayet öyle birşey olsa şimdiye çıkardı ama tedbirli olmakta fayda var benim oğlum 6 aylıkken baş çevresi 46 cm
Busraae dios_gokta canım baktım da hemsire ayına göre normal ama boyu ve kilosuna göre biraz küçük kalmıs diyince kafam karıstı şu bayram gecsinde bakalım doktorumuza götürelim
Busraae Hifaskkk44 evet canımm neredeyse heray gideriz kontrole hiç böyle bisey demediler bu ay hemsire diyince tereddüt de kaldım bayramdan sonra götüreceğim insallah
Hifaskkk44 Busraae canm boşver hemşirelerin dediğini çok da dikkate alma derim önemli olan takibini yapan doktorun ne dediği