Keremcanannesi oğlum 9 ay 5 günlük emeklemiyo sürünüyo döne döne hareket ediyo tutunup ayaga kalkmaya calisiuo ama daha yapamiuo doktoruna götürcem ama merak ediyorum etrafındakiler sürekli niye emeklemiyo diyip duruyolar sıkıldim artik ne zaman emeklerki
Birkucukeylulmeselesi Keremcanannesi canım kızım 11. Ayında emekledi arası 20 gün sürmedi yürüdü boşuna milletin lafına üzülme direk yürüyen de çok biliyorum ablalarım dan boş konuşmayı sever etraf
Dryalp Keremcanannesi illa emeklemesi lazım degil her cocuk bir olamaz sen sıkma canını etraftakıler hep konuşur hiç susmaz takacak olursan yandın onlara de ki Rabbim ne zaman isterse o zaman emekler de belki direk yürüyecek canım
heyymomm Keremcanannesi Her bebek emeklemek zorunda değildir mesela benim küçük kardeşim hiç emeklemeden direkt yürümeye başladı ve hiç de meraklanmadık neden emeklemiyor diye
Defneninannesi1108 Keremcanannesi 11 aylik sürune sürüne heryere gidiyor emwkleme pozisyonu var ama ilerleme yok. 1 haftadir da koltuk dan tutup kalkiyor emeklwmeyecek demekki.
2015 Keremcanannesi 9 ay 17gunluk kızım emeklemi yor yuvarlanip duruyor oturduğu yerde sağa sola döndük çe yer değiştiri yor benim yeğenim de bir yaşından sonra emekledi peşine hemen gezdi onun için sıkıntı etmiyorum ama bir yerler den tutup kalkmak istiyor
Ygtakn Keremcanannesi bi çok benek emeklemeden de yürür bu gayet normal ki yiğenim asla emeklemedi sürünmedi bile
Melikeeeecansuu Keremcanannesi mılletı takma erken yuruse erlen yuruyor derler nazar ederler yurumese bı problemmı var doktora gotur derler emeklemede de aynı seylerı soylerler canını sıkma mılletın agzını kapatamazsın
Dryalp Keremcanannesi takma hiç insan sinir oluyor ister istemez ama işte sana laf diyene sende de ben öyle yapıyorum